Advent és karácsony virágkötészeti és dekorációs bemutató

A mindenszenteki hajrá után nagyon jó karácsonyi ráhangolódást kínál a Decoration & Design (Hétpettyes), a Smithers Oasis és a VVVMSZE közös szervezésű, ingyenes, csak szakmai cégek számára rendezett adventi és karácsonyi virágkötészeti és dekorációs bemutatója. 

Az advent és karácsony virágkötészeti és dekorációs bemutató meghívója

 

d&dmeghivo_1510_C

 

Pánczél Péter mester virágkötő több advent és karácsony témájú bemutatót tartott már, többek közt a D&D tavalyi bemutatójának is Ő volt a főszereplője. Modern virágkötészet címmel nem régiben kiadott igényes könyve a virágkötők és a lakásszépítő háziasszonyok részére is tartogat a mindennapokban hasznosítható ötleteket.

 

pánczél_024

A szeptemberben mestervizsgázott és az augusztusi WorldSkills versenyen kitűnő versenyzésével az előkelő nyolcadik helyet és egy kiválósági érmet is begyűjtő Kunfalvi Melinda most debütál előadóként. Ismerve a fiatal virágkötő ügyességét, tehetségét és kreativitását joggal várhatunk művészi és egyben eladható alkotásokat.

Udvari_099

 

Bálint Mónikától már többször hallottunk és láttunk fantasztikus, egyszerűen és könnyen megvalósítható ötleteket a karácsonyi kirakat berendezéséhez. Minden bizonnyal most is tud újat mondani.

móni

 

Remélem sikerült meggyőznöm téged, hogy ez a bemutató is kihagyhatatlan. Ha még hezitálsz, kedvcsinálóként  nézd meg a tavalyi bemutatón készített fotóimat:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.652705794844075.1073742004.277184365729555&type=3

A bemutatón a férő helyek száma korlátozott, ezért javaslom, hogy mielőbb jelentkezz, hogy véletlenül se maradj le!

Itt tudsz regisztrálni:

http://decorand.com/hu/regisztracio

 

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!