Adventi és karácsonyi bemutató

A Decoration & Design (Hétpettyes), a Smithers Oasis és a VVVMSZE közös szervezésű, ingyenes, csak szakmai cégek számára rendezett adventi és karácsonyi virágkötészeti és dekorációs bemutatóján Bálint Mónika dekortőr, Kunfalvi Melinda és Pánczél Péter mestervirágkötők alkotásaival, ötleteivel ismerkedhettünk meg. A műsorvezető Boros Attila, a VVVMSZE elnöke volt.

Karácsony15_171

Móni ismét a fejünkbe verte, hogy karácsony közeledtével még fontosabb a kirakat láthatósága. Ne a járdáról szemléljük, menjünk át a túloldalra és csak akkor legyünk elégedettek, ha onnan is feltűnő, jól látható, csalogató a kirakat. Ebben az időszakban különösen ne akarjunk spórolni a világítással. az üzlet bezárása után is égjenek még a fények.

Kis üzletbe remek ötlet, a fenyőfa megemelése, pl. egy pvc cső talapzattal, hogy alatta helyet nyerjünk. Akár két szín- és stílusvilágot is megjeleníthetünk egy fenyőfával, ha felét az egyik, a másik felét a másik színben dekoráljuk. A kirakat felé lehet pl. egy színes, tradicionális, figyelem felkeltő fenyőfánk. Ugyanannak a fának üzlettér felőli oldala pedig akár vintage stílusban is tündökölhet.

Karácsony15_040

A két mester virágkötő is kitett magáért. Az újragondolt adventi és karácsonyi dekorációik további ötleteket szültek és mindenkinek már azon kattogott az agya, mit és hogyan fog ebből otthon megvalósítani.

Karácsony15_095

Karácsony15_179

Remek bemutató volt. Köszönöm a szervezőknek és alkotóknak!

Az adventi és karácsonyi bemutató további fotóit a Virágos marketing tippek Facebook oldalon tekintheted meg.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!