Balkonada 2017 naptár ingyenes letöltéssel

Balkonada blogom olvasóival közösen készítettünk egy naptárt, amit bárki ingyen letölthet és kinyomtathat magának.

Balkonada 2017 naptár

A naptárba került fotókat a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoport tagja készítették és a sok gyönyörű fénykép közül a csoport tagjai választották ki a végső nyerteseket. Volt olyan olvasó, akinek akár minden hónapra lett volna nyertes fotója, de a válogatásnál fontos szempont volt, hogy minél több olvasó fotója bekerülhessen, ezért minden olvasó csak egy fotóval képviseltetheti magát.

A Balkonada 2017-es naptárban minden hónapnak egy A4-es méretű lapja van. A lap felső részén a hónap legszebb olvasó fotója található, alatta pedig a névnapokat és holdállásokat is tartalamazó naptárrész foglal helyet.

A naptár letöltéséhez add meg a neved és a email címed, majd az űrlap elküldése után megtalálod azt a linket, ahonnan letöltetheted és/vagy kinyomtathatod a naptárt.

 

Ha szeretnéd, hogy jövőre a te fotód is ott díszelegjen a Balkonda 2018-as naptárban, gyere és csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoporthoz.

Ha pedig szeretnél Te is egy saját naptárat készíteni, akkor a Naptár letöltés oldalt ajánlom figyelmedbe. Legegyszerűbben ezen a magyar nyelvű oldalon készíthetsz saját fotókból naptárat. Ráadásul több féle formátum közül választhatsz.

http://naptarletoltes.hu/

A dolog egyetlen szépség hibája, hogy az ilyen naptár a naptár letöltő oldal céginformációit tartalmazza, de azt megteheted, hogy a fotókat feltöltés előtt feliratozod, így akár a weboladalad, akár virágüzleted neve mindig szemelőtt lesz.

Boldog új évet és virágos napokat kívánok 2017-re!

 

További olvasnivalók hasonló témában:

Balkonada adventi kalendárium 2016

Készíts kvízt, az olvasók imádni fogják!

7 tipp, hogy hatékonyabb legyen a Pinterest marketing

Szeretnél több ingyenes tudást kapni? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről.

Iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!

Köszönöm a megosztásokat!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nézd meg ezeket is!

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon. Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!  

Iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához!

Hétfő papirusz hírlevélre feliratkozás
Az adatok megadásával kinyilvánítod, hogy kéred a hírleveleket. A hírlevél feliratkozás két lépéses, úgynevezett Opt-in rendszerben történik, az első emailben küldött linkre kattintással válik véglegessé.
Adatkezelési tájékoztatót megismertem, a felhasználási feltételeket elfogadom
*= kötelező
A feliratkozáskor megadott emailt bizalmasan kezelem, azt csak is a Hétfői papirusz hírlevelek küldésére használom. A címeket nem adom át harmadik félnek. További információkat az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.