Fiatal virágkötők a Flora Kecel versenyen

Kecelen 2015. december 4 és 6 között már XXIX. alkalommal rendezik meg a Flora Virág- és Fazekasfesztivált. A három napos rendezvényen a Városi Sportcsarnok ad helyet a VVVMSZE és Kecel városa által közösen megrendezett Ifjú Virágkötők Szakmai Versenyének. Az idén az ország több szakképző intézményéből 15 diák nevezett a rangos megmérettetésre.

A Flora Kecel verseny és kiállítás a mesék világába repítette el a látogatókat. A fiatal virágkötő tehetségek versenymunkáit szintén a mesék ihlették, három kategóriában kellett kimagaslóan teljesíteniük:

  • Diótörő ajtódísz
  • Hókirálynő kézben kötött virágcsokor
  • Karácsonyi ének térkompozíció.

 

Kecel15_105

Az idei verseny egyértelműen a Szombathelyen tanuló Takács Dániel győzelmét hozta, aki mindhárom kategória első helyezése mellé az összetett verseny elsőséget is megszerezte.

Kecel15_153

Dani neve sokak számára ismerős lehet, hisz már eddig is több versenyen remekelt, legutóbb például a Néprajzi Múzeum adventi kiállításán szerezte meg a győzelmet formabontó, ötletes adventi koszorújával a kezdő fiatalok kategóriájában.

Kecel15_012

 

Gratulálok Daninak és a többi fiatal tehetségnek a Flora Kecel versenyen bemutatott szép munkákhoz és további sikereket kívánok!

A fiatalok sikeres versenyzéséhez nagyban hozzájárult a VVVMSZE, a Flora Hungária  és a MAKESZISZ közös szervezésű támogatóprogramja, mely célja a szakiskolák alapanyaggal való ellátása. A pár hete indult programban már nyolc szakiskola kapott vágott virágokat, vágott zöldeket, cserepes dísznövényeket, kellékeket és dekorációs anyagokat.

A Flora Kecel 2015 kiállításon készített további fotóimat a Virágos Marketing tippek Facebook oldalon nézheted meg.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!