Ingyenes tudásanyagok, szolgáltatások

Az ingyenes tudásanyagaim nem azért ingyenesek, mert nem érnek semmit. Azért adom ingyenesen őket, hogy minél több kisvállalkozóhoz eljussanak és segítsenek eligazodni az internet világában.

Virágutazó Blog

A blogomban az internet marketing különböző területeinek aktuális kérdéseivel foglalkozom. Egy-egy bejegyzés egy-egy konkrét témát fog át. Konkrét probléma megoldások mellett jól hasznosítható tippeket is adok.

Hétfői papirusz hírlevél

A rendszeresen,  minden hétfőn érkező heti inspirációs levél aktualitásokkal, online marketing trükkökkel, Facebook praktikákkal, vevő csalogató ínyencségekkel, vevő pénztárca nyitogató ötletekkel szolgál.

12 hónap a balkonon – ingyenes, éves balkon kalendárium

A balkonkertészkedés legfontosabb havonkénti teendőit összefoglaló könyvem ide kattintva tölthető le.

12 hónap a balkonon

12 hónap a balkonon – ingyenes balkon kalendárium

Ha csak képernyőn keresztül szeretnél olvasgatni, vagy a letöltés előtt még belekukkantanál, akkor ajánlom a 12 hónap a balkonon lapozható változatát.

Ahogy mi készítjük – finomságok ingyenes receptkönyve

Pár hónappal ezelőtt felkértek, hogy vegyek részt egy közös szerkesztésű szakácskönyv létrehozásában. Szeretem az új kihívásokat, imádok minél több dolgot kipróbálni, feszegetni saját határaimat. A kreatív anyukákkal való közös munkát nagyon élveztem. Az igényes kivitelű könyv 18 receptet tartalmaz az egyszerű avokádókrémtől, a lilahagymás töki pomposon át egészen az inkább gyakorlottabbaknak ajánlott Napraforgó kalácsig.

book-cover-217x300

Ahogy mi készítjük – ingyenes receptkönyv

Az Ahogy mi készítjük címet viselő, finomságok ingyenes receptkönyvét innen tudod letölteni. 

Ha csak képernyőn keresztül szeretnél olvasgatni, vagy a letöltés előtt még belekukkantanál, akkor ajánlom az  Ahogy mi készítjük receptkönyv lapozható változatát.

Ingyenes kisokosok

A díjmentesen letölthető, ugyanakkor nélkülözhetetlen tudásanyagokból megismerheted az online marketing alapjait, mankót kapsz a hatékony ügyfélszerzéshez és ezzel bevételeid növeléséhez. Olyan alapvető összefüggésekre világítok rá, amik segítenek megérteni és eredményesebbé tenni az online kommunikációdat. Az útmutatásokat követve felpörgetheted a Facebook oldaladat, hatékonyabbá teheted hirdetéseidet.

A kisokosok egy-egy téma köré épülnek, azzal kapcsolatos alapvető ismereteket tartalmazzák. A letölthető anyagot akkor olvashatod, amikor akarod. Kinyomtatva akár két vásárló között vagy a metrón utazva is képezheted magad, inspirálódhatsz. Koncentráltan tartalmazzák az információkat, így segítenek abban, hogy Te is koncentrált légy. Ha egy-egy témakörre kíváncsi vagy, nem kell a blogbejegyzések között keresgélned és akár számítógép nélkül is informálódhatsz.

bagoly

Facebook kisokos

A kollekció első darabja a  Facebook kisokos, ami virágboltok részére foglalja össze a legfontosabb Facebook használati információkat 25 oldalban.

fbcover

A Facebook kisokos letöltését innen tudod kérni.

Facebook hirdetési alapok

Legújabb ingyenes anyagom a Facebook hirdetések kérdéskörét boncolgatja. Elmondom a legfőbb tudnivalókat és néhány tévhitet is eloszlatok.

FB hirdetési alapok

 Köszönöm, hogy figyelembe veszed, hogy ezekkel az anyagokkal rengeteget dolgoztam. Tiszteletben tartod, hogy a kiadvány Nagy Jucó (Virágutazó) szellemi tulajdona és ennek megfelelően a letöltött anyagot nem terjeszted, nem teszed közzé az interneten, nem osztod meg másokkal.

Ha egy úgy gondolod, hogy egy ismerősödnek is szüksége van rá, kérd meg, hogy töltse le az eredeti linkről.

Érdekel még valami téma, amiről nem írtma? Írd meg és igyekszem teljesíteni kívánságodat!

Kérem látogass vissza később az ingyenes tudásanyagokért.

Köszönöm a megosztásokat!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •