A viragutazo.hu oldalt elsősorban virágkötők, kertészek látogatják, így virágkötő, kertész, kerti kisegítő, kertészeti eladó, stb állást találhatsz itt.

Az állást kereső és álláskínáló hirdetések ingyenesen feladhatók, azok tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalok, azok helyesírási hibáit sem javítom. Az álláshirdetéseket csak külön jelzésre törlöm, így előfordulhat, hogy már betöltött vagy lejárati határidejű hirdetést találsz az oldalon. Sikeres böngészést kívánok!

VIRÁGKÖTŐ

Hirdetés feladója: JÁGER HAJNALKA
laszlojager@t-online.hu
06302774443

Virágkötőt keresünk Pomázi virágüzletünkbe. Ha szeretnél tagja lenni lelkes kis csapatunknak, kérjük jelentkezz! Tel:06302774443
Facebook:Hajni Virágai Pomáz
Hajniviragai.hu
Lejárati dátum: 2018. július 21

 

 

Virágkötőt keresünk

Hirdetés feladója: Major Lászlóné
tassiviragbolt@gmail.com
06303789746

Kreatív szakképzett virágkötő kollégát keressük, teljes vagy részmunkaidőre, akár azonnali kezdéssel is. Az azonnali kezdés nem feltétel, megbeszélhető egy későbbi időpont is.

Amennyiben később szeretne hozzánk csatlakozni, úgy kérjük jelezze, hogy mikor tudna kezdeni. 

Elvárások:
– önálló munkavégzés, akár határidőre is
– vevőközpontúság
– kreativitás

Ha magára ismert, és szeretne része lenni a csapatunknak, örömmel várjuk jelentkezését az alábbi telefonszámon: 30/378-9746. Illetve a tassiviragbolt@gmail.com e-mail címen. Kérjük említse meg, hogy mennyi és milyen tapasztalata van és, hogy hány órában tudna dolgozni. 

Várjuk jelentkezését!
Lejárati dátum: 2018. július 18

 

Add fel ingyenes hirdetésed az állásbörze állást kínál oldalára.

Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért semmiféle felelősséget nem vállalok!

Köszönöm a megosztásokat!