Feliratkozás Hétfői papirusz hírlevélre

Vágysz rá, hogy üzleted igazi oázissá változzon?

Szeretnéd, ha rendszeresen kapnál azonnal használható ötleteket az üzleted felpörgetéséhez?

 

Online marketing trükkökért, Facebook praktikákért, vevő csalogató ínyencségekért, vevő pénztárca nyitogató ötletekért iratkozz fel a Hétfői papirusz hírlevélre!

 

Ne aggódj, az adataid miatt. Azokat csak én látom, kizárólag csak hírlevélküldésre használom és nem adom ki másoknak.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-79320/2014.

Az adatvédelemmel, adatkezeléssel kapcsolatos részleteket megtekintheted a letölthető ÁSZF-ben, azaz az Általános szerződési feltételekben.

Iratkozz fel itt és most!

 

Igen, regisztrálok a Hétfői papirusz hírlevélre,

hogy hétfőnként inspirációkat, online marketing trükköket, Facebook praktikákat, vevő csalogató ínyencsségeket, vevő pénztárca nyitogató ötleteket kapjak.

 

A feliratkozás önkéntesen, dupla megerősítéses (úgynevezett kettős opt-in) rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tárolom, és nem kezelem. A feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy e-mail címét azért adta meg, hogy arra leveleket, küldeményeket és információkat kapjon a szerzőtől. Az alkalmanként küldött emailek a hasznos információk mellett ajánlatokat, akár más üzleti partnerek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak. Az üzemeltető a leiratkozást minden értesítőjében biztosítja.