Ismét Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

Víz, Zene, Virág Fesztivál nélkül elképzelhetetlen a nyár. A három napos családi programot immár 23. alkalommal rendezik Tatán, természetesen a virágvarázslat az idén sem marad el. 

Víz, Zene, Virág Fesztivál

A 23. Víz, Zene, Virág Fesztivál 2016. június 24 és 26 között  kerül megrendezésre Tatán. A VVVMSZE hírleveléből idézem a várható virágos programokat.

 

Víz, Zene, Virág Fesztivál programja

 

“Mi sem lehet szebb, mint egy késő nyári, kora őszi esküvő! A Víz, Zene Fesztivál egyik fő eleméhez idén az egyik legcsodálatosabb emberi kapcsolatot, a házasságot társítottuk.

A látogatók nem csak a pompás virágkölteményeket tekinthetik meg. 2016-ban egy varázslatos esküvői környezetben tekinthetik meg virágokat a történelmi múltú tatai várban. 10 versenyző 30 munkáját láthatják három teremben. Kedves Menyasszonyok, ha nem tudjátok, hogy milyen virágot válasszatok a nagy napra, itt biztosan sikerül eldöntenetek! Menyasszonyi csokrok, szülőköszöntő csokrok és térdíszek között szemezgethettek, mindezek pedig pompásabbnál pompásabb esküvői köntösben, menyasszonyi ruhák között!

A török-kori átjáróban szintén az esküvő szelleméhez kapcsolódó virágkiállítás lesz “Álomból – valóság” címmel.
TATAI VÁR, KUNDY DOMONKOS MÚZEUM
„Könnyed virágvarázslat”- Magyar Virágkötészeti Bajnokság
Virágkiállítás három felvonásban:
1. Leomló menyasszonyi csokor
2. Szülőköszöntő csokor
3. Térdísz- „Lánykérés a vadrózsa lugasban”
A virágok között megjelennek az Exclusive Esküvői és Öltöny Szalon ruhái.

TÖRÖK-KORI ÁTJÁRÓ
„Álomból-valóság” fantázia virágkiállítás
Lódri Csaba vezetésével készülnek a török kori átjáró virágdíszei. Az esküvő mint téma kerül bemutatásra, melyben virágkötők elengedték fantáziájukat és alkotnak, alkotnak….
Egy igazi csapatmunka eredménye várhatóan elkápráztatja majd a látogatókat.
Az esküvő örökzöld téma, melyet egyedi installációk, tesznek még látványosabbá. Róth Jenő mester virágkötő készíti a térelemeket kizárólag természetes anyagokból, vesszőkből, ágakból, hajtásokból.

VÁRUDVAR
Óvodakert pályázat pálya műveinek kiállítása az Obi támogatásával.

KASTÉLYTÉR
Obi Hattyúliget – Virágba borulnak a hattyúk

A fesztivál szimbóluma -a hattyú- szebbnél szebb virágöltözetben jelenik meg az idei fesztiválon. A helyi virágkötők fantáziája, kreativitása és egyedi stílusa ötvöződik a feldíszített hattyúkba. Csak a képzelet szab határt! A helyszínen szavazni is lehet, a legszebb hattyú elnyeri a „Fesztivál hattyúja”” címet. Eredményhirdetés: vasárnap délután 15:30-kor a Jameson Nagyszínpadon.”

 

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

 

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!