Karácsonyi bemutató Móri Imrével

Karácsonyi bemutatóra várja a Flora Hungária és a VVVMSZE a virágkötőket 2015. november 3-án és 4-én. Az idei 5. és egyben az utolsó Virágkötészeti Alkotónapon és Workshopon Móri Imre mester virágkötő a karácsonyi ünnepkör díszeivel kápráztatja el a részvevőket. 
QX_Móri_0302015. november 3. kedden 9:00 órakor kezdődő, egész napos Virágkötészeti Alkotónapon karácsonyi virágdíszeket, kopogtatókat és adventi koszorúkat készítenek a résztvevők Móri Imre iránymutatásai alapján.

A térítésköteles Alkotónapra jelentkezni a Flora Hungária titkárságán vagy a vvvmsze@gmail.com email címen lehet.

A karácsonyi bemutató következő napján, 2015. november 4. szerdán 14:00-tól az ingyenes Szakmai Virágkötészeti Workshopon az előző nap alkotásai is megtekinthetők még és az újonnan készülő kompozíciókból további ötletek gyűjthetők.

Móri Imre munkáival már több Flora Hungáriás és QX-Impexes bemutatón is találkozhattunk. Természetesen Katona Anna kegyeleti bemutatójára sem érkezett üres kézzel, élő virágokkal díszített adventi koszorúja nagy tetszést aratott.

Móri Imre kedvcsinálójának részlete:

Katona_003

 

Az Alkotónapra érdemes minél előbb jelentkezni, mert a résztvevők száma korlátozott. Az ingyenes workshopot pedig vétek lenne kihagyni.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!