Katona Anna Annart című könyve

Katona Anna Annart címmel a közel múltban megjelent csodálatos könyvét ajánlom minden virágkötő figyelmébe. A 150 oldalas könyvében a neves mester virágkötő látványos fotókkal, szöveges kiegészítéssel mutatja be az elmúlt években készített kedvenc kompozícióit.      

Katona Anna ajánló szavai a könyvhöz:

“Az Annart című kiadvány munkáim szűk keresztmetszetének fotóval dokumentált válogatása, mellyel célom a hazai virágkötészet pozicionálása és népszerűsítése. A gyűjteményben figyelmet fordítottam arra, hogy a hétköznapokban is meríthessenek ötleteket otthonaik szépítéséhez, kapcsolataik ápolásához, ugyanakkor monumentálisabb alkotásokkal szintén találkozhatnak, melyek a különleges események, családi, színpadi, kongresszusi, kiállítási és egyéb rendezvények virágdekorációjához kínálnak megoldásokat.”

“Számos alkalommal a virágalkotás és a helyszín kapcsolata olyan érdekes, különleges hatást gyakorolt rám, hogy fontosnak éreztem egy-egy rövid történelmi ismertető leírását. Ezáltal még érezhetőbbé és élvezhetőbbé téve az Olvasó számára a kötetet, mely betekintést enged a magasabb szintű virágkötészeti kultúra megismerésébe.”

 

annart_book_page_001

 

Guba Ági mester virágkötő ajánlása

“Ajánlom mindenkinek, a virágkötészetet értő szakembereknek és a műkedvelőknek is, mert mindenki megtalálja benne a magához mért vagy méltó virágkötészeti kompozíciókat.”

 

Katona Anna Flora Hungárián tartott bemutatóján őszi bemutatóján is megvásárolható volt a könyv, természetesen én rögtön beszereztem egyet és dedikáltattam is Annával.

Katona_202

 

A csodálatos kivitelezésű, tartalmas könyv karácsonyi ajándéknak is kiváló. További információ az Ann-art.hu oldalon.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!