Kihagyhatatlan virágkötészeti bemutatók

A Lifelong learning, azaz az élethosszig való tanulás egyre nagyobb jelentőséget kap felgyorsult világunkban. A folyamatos fejlődés, tanulás, a lépéstartás a jövő záloga.
Az internet kitűnő eszköz az ismeretszerzésre. Érdemes nemzetközi szervezetek, külföldi virágkötők oldalait, alkotásit is nézegetni.
Magyar oldalak közül elsősorban Szabó János blogját ajánlanám mindenki figyelmébe. János rendszeresen beszámol a hazai és nemzetközi virágkötészeti eseményekről, trendekről. Nagyon sok ötletet, inspirációt kaphatunk a blogjából.
Szabó János blogját ide kattintva éred el:
http://viragkoteszetszakma.blogspot.hu/

A fejlődésre, az új irányzatok, technikák felfedezésére kitűnő lehetőség a szakmai rendezvények, előadások látogatása. Évente több alkalommal rendez Alkotó napokat, bemutatókat a VVVMSZE (Virágkötő, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete).
A kellék nagykereskedő cégek szintén fontosnak tartják, hogy időnként mester virágkötők munkáin keresztül tájékoztassák a szakmát az újdonságokról.
A QX-Impex bemutatótermében 2015. március 11-én Pánczél Péter,
2015. március 18-án pedig Móri Imre ismerteti meg az újdonságokkal az érdeklődőket.
A bemutatón való részt vétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezni a QX_Impex honlapján lehet:
http://www.qx-impex.hu/#!christmas—2015/c1o3m 

 

A Decoration & Design különleges tavaszi bemutatót tart 2015. március 14-én 13.00 órától.
Klein Andrea mester virágkötő és Bálint Móni dekoratőr mutatják be az esküvői, tavaszi és húsvéti dekoráció készítés technikáit.

Jagodics Rita reklám- és marketing fogásokat árul el.

A két órás bemutató után ajándékokkal és exkluzív kedvezmények kedveskedik a D&D.

A bemutató ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
További információt itt találsz:
http://www.decorand.com/hu/hirek/152-rohamosan-fogynak-a-helyek-a-decoration-and-design-egyedulallo-dijtalan-tavaszi-bemutatojara

Mindig mindenből van mit tanulni. Ne feledd, aki kimarad, az lemarad!

Kövesd a Virágos Marketing Tippeket a Facebookon is és  iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippet kapj az üzleted felvirágoztatásához!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .