Legszebb őszi kültéri beültetések versenykiírás

Több kérdést kaptam, hogy lesz-e idén is őszi csokor verseny. Utána jártam a dolognak és jó és rossz hírrel is szolgálhatok.

Mind köztudott, az idén ismét megrendezik az Omékot a Hungexpo területén, ezért a Hortus Hungaricus elmarad. Két évvel ezelőtt volt ugyan őszi csokor verseny az Omékon belül, de az idei évben helyszűke miatt erről le kell mondani. A virágkötészet részére az idén sajnos csak egy sokkal kisebb területrész áll rendelkezésre, ezért a több mint 30 mestermunka mellett az őszi csokrok kiállítására nincs lehetőség. Az Omékhez kapcsolódó jó hír azonban, hogy az első nap, szeptember 23-án, szerdán bárki megtekintheti, hogy készülnek a mesterjelöltek vizsga munkái. A vasárnapig tartó rendezvényre érdemes mielőbb kilátogatni, hisz a virágok és a mestermunkák igazi szépségüket az első napokban mutatják.

Jó hírem van azok számára is, akik alkotni és versenyezni szeretnének. A győri Terményáldás rendezvény keretében „Legszebb őszi kültéri beültetések” címmel versenyt hirdetnek, aminek díja nem kevesebb mint, hogy a győztes egy virágkötészeti bemutatót tarthat a nagyközönség számára.

 

Hortus14_668

Legszebb őszi kültéri beültetések versenykiírása:

„Legszebb Őszi kültéri beültetések” –    Terményáldás Győr

Ideje; 2015.09.19

Helyszíne; Apátúr-ház udvara

9022 Győr Széchenyi tér 5

A győri Terményáldás nagy múltú rendezvénysorozat idén egy újabb színfolttal bővíti repertoárját.

Virágkötő versenyt hirdet!

Témája: Legszebb őszi kültéri beültetések, mely szabadon választott stílusban, minimum  50*50*50 cm méretben készíthető el. A kompozíciók készen hozhatók, melyeket az VVVMSZE szakmai zsűrije értékeli.

A versenymunkák elhelyezés a helyszíne

2015.09.18.10h- tól 09.19 10h-ig.

Eredményhirdetés: 2015.09.19 17h

A győztes versenyzőnek a szervezők egy virágkötő bemutatót is biztosítanak másnap a helyszínen.

Jelentkezés: 06 30 289 37 37 Koczor Ágnes Szervező Igazgató helyettes.

Sok sikert a versenyhez!

Oszd meg bátran, ha úgy gondolod, másnak is hasznos lenne ez a bejegyzés.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről, csatlakozz a Virágos marketing tippek csoporthoz, ahol bátran kérdezhetsz és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

 

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .