Mindenszentek virágkötészeti bemutató

Virágkötészeti bemutató kihagyhatatlan azoknak, akik fejlődni akarnak, szeretnének új inspirációkat szerezni, megismerni a trendeket és a szakma új alapanyagait, kellékeit.

A Decoration & Design (Hétpettyes), a Smithers Oasis és a VVVMSZE közös szervezésű, ingyenes, csak szakmai cégek számára rendezett őszi bemutatóján a Mindenszentek virágkötészete kerül a középpontba.

Mindenszentek virágkötészeti bemutató meghívója

dd

 

Albert Marianna mester virágkötő csodálatos alkotásaival több bemutatón találkozhattunk már. Feledhetetlen a 2013-as tatai, Megyer Évával közös LélekMesélők kiállítása és a tavalyi Virágkötészeti Alkotónapon és Workshopon készített alkotásai is.

Természetes alapú kompozíciói méltán keresettek a hétfői és csütörtöki piac napokon a Flora Hungárián.

Albert_031

A Smithers Oazisról sokaknak csak a hagyományos tűzőhab jut eszébe, pedig a cég rengeteg ötletes, jól hasznosítható egyéb kellékkel is igyekszik a virágkötők kedvében járni. A folyamatosan bővülő termék palettájuk felhasználásához ad kitűnő ötleteket Evelyn Gerull, a cég utazó nagykövető.

Pár hónappal ezelőtt a cég másik utazó nagykövete, Charline Pristcaloff Színes tűzőhabok alkalmazása a virágkötészetben címmel tartott egy nagy sikerű bemutatót.

Az őszi virágkötészeti bemutatón a férő helyek száma korlátozott, ezért javaslom, hogy mielőbb jelentkezz, hogy véletlenül se maradj le!

Itt tudsz regisztrálni:

http://decorand.com/hu/regisztracio

 

Oszd meg bátran, ha úgy gondolod, másnak is hasznos lenne ez a bejegyzés.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről, csatlakozz a Virágos marketing tippek csoporthoz, ahol bátran kérdezhetsz és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.