New Generation – Alkotóműhely és workshop Kunfalvi Melindával

New Generation, azaz új generáció címmel indította útjára az idei Alkotóműhely és workshop sorozatát a Flora Hungária és a VVVMSZE. Már régóta köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az utánpótlás képzésre, gondoljunk csak az igen sikeres  Összefogás a virágkötészeti szakoktatás jövőjéért kezdeményezésre.

 

Az idei első Alkotónapnak az a Kunfalvi Melinda lesz az előadója, aki pár éve még az iskola padokat koptatta, tavaly a brazíliai Worldskills versenyről kiválósági éremmel tért haza és szeptemberben sikeres mestervizsgát tett.

 

New Generation - Kunfalvi Melinda

 

A tehetséges fiatal mesternek nem ez lesz az első fellépése nagy létszámú szakmai közönség előtt, hisz tavaly a Decoration & Desing karácsonyi bemutatóján már megcsillogtatta tehetségét.

 

Az Alkotóműhelyen 2016. február 23-án, kedden tavaszi virágokból készülnek majd csokrok és koszorúk.

A program térítésköteles, melynek díja: 23.700 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezni a szórólapon megadott elérhetőségeken lehet.

 

A Tavaszi csokrok változatos formában és anyagfelhasználásban címmel meghirdetett alkotóműhely másnap 2016. február 24-én 14 órától ingyenes workshoppal folytatódik. A részt vétel nincs regisztrációhoz kötve.

 

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!