Őszi, mindenszenteki virágkötészeti bemutató Katona Annával

A Flora Hungária és a VVVMSZE soron következő Alkotónapjának és a Workshopjának témája az őszi, mindenszenteki virágkötészet lesz.

Katona Anna mester virágkötő nevéhez több sikeres kiállítás és virágkötészeti bemutató köthető. Rendszeresen megcsillogtatja tehetségét Nagytétényi Kastély Múzeum Korok és Virágok kiállításán.

A 2015. október 6-i fizetős Alkotónapon és a másnapi ingyenes workshopon ismét sok jó ötletet és letisztult, harmonikus kompozíciókat várhatunk tőle.

katona

Az előző bemutatóra egy kis ízelítő csokorral érkezett.

Lódri_007

Érdemes  egy kis pénzt is hoznod magaddal, mert limitált példányszámban még kapható Katona Anna Annart című könyve. A múltkor volt szerencsém belelapozni és állíthatom, aki megveszi nem fog csalódni. A színvonalas, minőségi kivitelezésű könyv Anna szavaival kalauzol el több év gyönyörű alkotásai között.

Katona Anna bemutatói közül ajánlom figyelmedbe a Szecesszió élő virágain és a Decoration&Design 2014-es tavaszi virágkötészeti bemutatóján készített fotóimat.

Ez alkalommal ismét egy inspiráló, neves mestertől tanulhatsz 2015. október 6-án 9.00-től és 7-én 14.00-tól a Flora Hungária Galériáján. Ne hagyd ki!

Oszd meg bátran, ha úgy gondolod, másnak is hasznos lenne ez a bejegyzés.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről, csatlakozz a Virágos marketing tippek csoporthoz, ahol bátran kérdezhetsz és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.