Regisztrálj az ingyenes virágüzlet-keresőbe!

Ha régi olvasóm vagy akkor neked nem kell ecsetelnem, hogy miért jó az, ha minél több internetes felületen megtalálható az üzleted névvel, címmel, telefonszámmal, a honlapod/webáruházad címével. Most egy virágüzlet-keresőbe történő regisztrálásra buzdítalak.

Miért is? Mert:

  • hasznos, a vevőd könnyen rád találhatnak,
  • része lehetsz a legnagyobb virágos adatbázisnak,
  • szuper lehetőség új vevők szerzésére és bevételeid növelésére,
  • ingyenes.

A SocialFlora oldalt azzal a céllal hozták létre, összegyűjtsék a világ virágboltjait, segítve ezzel, hogy akár a külföldön élők is rátalálhassanak a virágüzletekre, ha virágot szeretnének küldeni.

Az oldal Olaszországból indult, ezért a regisztrált oldalak többsége is innen kerül ki egyelőre, de szépen pirosodik a térkép, már magyar virágüzlet is megtalálható rajta.

A térképet itt éred el:

http://www.socialflora.com/store/map

Az oldalon való megjelenés/tagság teljesen ingyenes. Regisztráció után már fel is kerülnek az adataid a térképre és már akár hívhatnak is a leendő vásárlóid.

Általános információk elérhetősége:

http://www.flowerweb.com/en/article/190893/Florists-Finder-SocialFlora-is-first-world-Florists-database

A virágüzlet keresőbe regisztrálni ezen az oldalon tudsz:

http://www.socialflora.com/store/merchantSignup/Do/step2/id/1

Figyelj arra, hogy létező email címet adj meg. A regisztráció két lépéses. Először küldenek egy levelet az aktiváló kódoddal. Ezzel a kóddal tudod véglegesíteni a regisztrációt.

A virágüzlet keresőbe regisztrálás olyan lehetőség, amit kár lenne kihagyni. Menj és kerülj be minél előbb Te is Európa legnagyobb virágkötős adatbázisába!

Oszd meg bátran, ha úgy gondolod, másnak is hasznos lenne ez a bejegyzés.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos Marketing Tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

1 Response

  1. I will try it. Please send me the English text.