Nagy Jucó (Virágutazó)

Nagy Jucónagy jucó (Virágutazó – Nagy Judit e.v.) vagyok, a virágosok marketinges jobb keze és a virágkultúra népszerűsítésének utazó nagykövete.

Informatikusként és virágkötőként a virágos vállalkozások felvirágoztatását támogatom az online marketing eszközök tárházának kiaknázásával.

Magánemberként fontos küldetésnek tekintem a virágkultúra megismertetését és megszerettetését. Álmom, hogy minden háztartásban hetente legyen friss virág, a gyermekek már pici korukban megismerjék és megkedveljék a kertészkedésben rejlő örömöket, a természet szeretete és óvása mindenki számára fontos és követendő érték legyen.

Vállalkozásomat azzal a céllal alapítottam, hogy segítséget nyújtsak a kisvállalkozásoknak az internet és az online marketing nyújtotta lehetőségek kiaknázásában, üzleti folyamataik átvilágításában és átszervezésében. A marketing kommunikáció hatékonyabbá tételével, honlapok és webáruházak optimalizálásával járulok hozzá a kisvállalkozások sikeréhez. Tevékenységeimmel időrabló, ugyanakkor létfontosságú terheket veszek le a cégvezetők válláról, amivel biztosítom, hogy a “nemszeretem” feladatok helyett a szakmai munkára koncentrálhassanak. Szolgáltatásaimat elsősorban virágtermesztőknek, virágkereskedőknek, virágüzlet tulajdonosoknak és virágkötőknek ajánlom.

Miért engem válassz?

Virágkötőként ismerem a virágos szakma csínját-bínját. Tisztában vagyok a virágkereskedelem helyzetével, trendjeivel. Egy nyelvet beszélve sokkal könnyebben  megértjük egymást, mint egy “kockafejű” informatikussal. Imádom a munkámat, sikerorientált emberként fontos, hogy a maximumot nyújtsam számodra, hisz én is csak akkor lehetek sikeres, ha a megrendelőim elégedettek.

Célom az, hogy olyan marketing eszközök használatát ismertessem meg veled, amik nem csak viszik a pénzt, de garantáltan meg is térülnek.

Folyamatosan nyomon követem és több csatornán keresztül tesztelem az online marketing hazai és nemzetközi trendjeit, biztosítva ezzel, hogy az új, hatékony lehetőségek, eszközök a Te vállalkozásodhoz is eljussanak, Te magad is élvezhesd gyümölcsét.

Rendszeresen fejlesztem, a legjobbaktól tanulva képzem magam, hogy a legeredményesebb technikákat alkalmazva sikerre vigyem a Te  vállalkozásodat is. 

Minden olyan tevékenységet elvégzek helyetted, ami fontos a vállalkozások fennmaradásához, de Neked nem lenne rá időd vagy komoly összegekbe kerülne egy alkalmazottal végeztetni azokat. A szolgáltatásaim díját költségként elszámolhatod, nem kell utánuk járulékokat fizetni, amivel komoly megtakarítást érhetsz el.  

Mikor ne válassz engem?

Ha szeretsz álmatlanul forgolódni éjszaka, fejfájással ébredni, bosszankodni, hogy a beígért határidő már rég elmúlt, már kétszer annyit költöttél a projektre, mint be volt tervezve, akkor kérlek keress mást.

Ha nem zavar a bizonytalanság, ha nem vágysz a sikerre vagy netán türelmetlen vagy, akkor ajánlom a konkurenseimet. Hiszem, hogy eredmény elérni csak kitartó, szorgos munkával lehet, csak akkor tudok segíteni a céljaid megvalósításában, ha ezeket az elveket Te is el tudod fogadni, hajlandó vagy áldozatokra a sikerért.

Célom, hogy ügyfeleim igényeit teljes körűen kiszolgáljam, elégedett ügyfeleket, sikeres együttműködést tudhassak magam mögött. Ha nem fontos számodra a minőség, csak a szolgáltatások ára alapján akarsz dönteni, akkor  más szolgáltatót kell keresned.

 

Hol találkozhatsz még velem?

 

Balkonada.hu blog

A  hobbi kertészeknek szóló magazin jellegű blogon a növényvilág híreivel és érdekességeivel találkozhatsz. A kávé mellé kínálok hosszabb-rövidebb olvasnivalókat, egyszerűen elkészíthető ételek receptjeit, de akár képeslapot is küldhetsz.

Balkonada.cafeblog.hu blog

A  blogon és a hozzátartozó Facebook oldalon a hobbi kertészkedőket látom el kertészkedési, balkon és kiskert kialakítási, növénygondozási tippekkel, tanácsokkal.  

Balkonada.reblog.hu blog

A növényvilág híreit osztom itt meg.

Balkonada.blog.hu blog

A növényvilág híreit osztom itt meg.

Az olvasók személyemre vonatkozó kérdéseit és arra adott válaszaimat is elolvashatod.

Virágot egy mosolyért

A weboldalon virágokkal kapcsolatos érdekes történeteket olvashatsz virágos szokásokról, hagyományokról, a virágok szimbolikus jelentéséről.

Virágutazó blog a Bloggeren

A blogon virágokról, utazásokról, hagyományokról, szokásokról osztom meg gondolataimat képekkel, videókkal tarkítvaVirágápolási, gondozási tanácsokon túl olvashatsz itt olcsón, egyszerűen megvalósítható praktikákat lakókörnyezeted csinosításához, szebbétételéhez. Találkozhatsz egyszerűen és gyorsan elkészíthető finom ételek receptjeimmel is, amik elkészítése garantált sikerélményt nyújt számodra. Olvashatsz utazási beszámolókat, utazási élményeket. Tippekkel szolgálok, hogy az utazások biztosan felejthetetlen élményt jelentsenek számodra.

Virágutazó a Facebook-on

A Facebook oldalra napi rendszerességgel töltök fel  elsősorban saját készítésű inspiráló, kedvcsináló képeket a növényvilágból és a földünk országaiból. Idézetekkel, érdekességekkel, időnként viccekkel színesítem az oldalt. A feltöltött képek albumokba rendezettek, ami jelentős mértékben megkönnyíti az érdeklődésikörödnek megfelelő képek böngészését. A saját fotókon túl rendszeresen megosztom más oldalak általam relevánsnak, érdekesnek talált képeit.

Virágutazó videók a Youtube-n

Virágutazó által készített videók egy része csodálatos virágokon alapszik, kellemes aláfestő zene teszi teljessé a látványt.  Ezek közt találsz szülinapi, névnapi, Nőnapi és Anyák napi videót is. Az utazási videók autentikus zenével röpítenek el a világ legcsodálatosabb tájaira.

Virágutazó fotói a Pinteresten

A Pinteresten az általam érdekesnek talált virágos és utazási képeket, inspirációkat gyűjtöttem albumokba. Kategóriánként csodálhatod meg a képeket. Megtalálható itt például Karácsonyi, Húsvéti, Valentin napi album. De böngészhetsz többek között esküvői díszek, kiegészítők között is.

Virágutazó a Google+- on

A Google+ -on is találkozhatsz velem, ahol elsősorban az új blogbejegyzéseim böngészésére van módod.

Közel és távol a Cafeblogon 

Az utazásaim során felfedezett izgalmas helyekre, álmaim helyszíneire kalauzollak el a Közel és távol blogon és a hozzátartozó Facebook oldalon.

Riport Az Év Anyavállalata versenyben

Vida Ági, Gazdagmami készített riportot velem, abból az apropóból, hogy Az Év Anyavállalata 2015 címmel kiírt pályázaton a döntőbe kerültem, a 2016-os versenyen pedig különdíjakban részesültem.

Nagy Jucó hivatalos weboldala

Hivatalos weboldalamon még több információt találsz rólam, munkásságomról.

 

Általános információk

Nagy Judit e.v.

Telefon: 06 (30) 986-8603
Email cím: nagyjuco(kukac)viragutazo.hu
Skype elérhetőség előre megbeszélt időpontban: nagyjuco@skype.hu

Nyilvántartási szám: 38154895
Adószám: 66723262-1-43
Székhely: 1186 Budapest, Margó Tivadar utca 202. II.6
NAIH adatkezelési szám: NAIH-79320/2014

Tárhely szolgáltató: 3in1 Hosting Bt., 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11.
http://megacp.com/

 

Kérdésed van? Írj levelet!

Kérdésedhez használd a Kapcsolati űrlapot és ígérem hamarosan válaszolok rá.

Ha úgy gondolod, hogy tudnék segíteni Neked, hogy a szakmai munkára koncentrálhass, ismerkedj meg részletesen szolgáltatásaimmal és használd az ottani Megrendelő űrlapot.

Köszönöm a megosztásokat!