Rólam – Nagy Jucó

Nagy Jucó (Nagy Judit e.v.) vagyok, a virágosok marketinges jobb keze és a virágkultúra népszerűsítésének utazó nagykövete.

Informatikusként és virágkötőként a virágos vállalkozások felvirágoztatását támogatom az online marketing eszközök tárházának kiaknázásával.

Magánemberként fontos küldetésnek tekintem a virágkultúra megismertetését és megszerettetését. Álmom, hogy minden háztartásban hetente legyen friss virág, a gyermekek már pici korukban megismerjék és megkedveljék a kertészkedésben rejlő örömöket, a természet szeretete és óvása mindenki számára fontos és követendő érték legyen.

Vállalkozásomat azzal a céllal alapítottam, hogy segítséget nyújtsak a kisvállalkozásoknak az internet és az online marketing nyújtotta lehetőségek kiaknázásában, üzleti folyamataik átvilágításában és átszervezésében. A marketing kommunikáció hatékonyabbá tételével, honlapok és webáruházak optimalizálásával járulok hozzá a kisvállalkozások sikeréhez. Tevékenységeimmel időrabló, ugyanakkor létfontosságú terheket veszek le a cégvezetők válláról, amivel biztosítom, hogy a “nemszeretem” feladatok helyett a szakmai munkára koncentrálhassanak. Szolgáltatásaimat elsősorban virágtermesztőknek, virágkereskedőknek, virágüzlet tulajdonosoknak és virágkötőknek ajánlom.

Miért engem válassz?

Virágkötőként ismerem a virágos szakma csínját-bínját. Tisztában vagyok a virágkereskedelem helyzetével, trendjeivel. Egy nyelvet beszélve sokkal könnyebben  megértjük egymást, mint egy “kockafejű” informatikussal. Imádom a munkámat, sikerorientált emberként fontos, hogy a maximumot nyújtsam számodra, hisz én is csak akkor lehetek sikeres, ha a megrendelőim elégedettek.

Célom az, hogy olyan marketing eszközök használatát ismertessem meg veled, amik nem csak viszik a pénzt, de garantáltan meg is térülnek.

Folyamatosan nyomon követem és több csatornán keresztül tesztelem az online marketing hazai és nemzetközi trendjeit, biztosítva ezzel, hogy az új, hatékony lehetőségek, eszközök a Te vállalkozásodhoz is eljussanak, Te magad is élvezhesd gyümölcsét.

Rendszeresen fejlesztem, a legjobbaktól tanulva képzem magam, hogy a legeredményesebb technikákat alkalmazva sikerre vigyem a Te  vállalkozásodat is. 

Minden olyan tevékenységet elvégzek helyetted, ami fontos a vállalkozások fennmaradásához, de Neked nem lenne rá időd vagy komoly összegekbe kerülne egy alkalmazottal végeztetni azokat. A szolgáltatásaim díját költségként elszámolhatod, nem kell utánuk járulékokat fizetni, amivel komoly megtakarítást érhetsz el.  

Mikor ne válassz engem?

Ha szeretsz álmatlanul forgolódni éjszaka, fejfájással ébredni, bosszankodni, hogy a beígért határidő már rég elmúlt, már kétszer annyit költöttél a projektre, mint be volt tervezve, akkor kérlek keress mást.

Ha nem zavar a bizonytalanság, ha nem vágysz a sikerre vagy netán türelmetlen vagy, akkor ajánlom a konkurenseimet. Hiszem, hogy eredmény elérni csak kitartó, szorgos munkával lehet, csak akkor tudok segíteni a céljaid megvalósításában, ha ezeket az elveket Te is el tudod fogadni, hajlandó vagy áldozatokra a sikerért.

Célom, hogy ügyfeleim igényeit teljes körűen kiszolgáljam, elégedett ügyfeleket, sikeres együttműködést tudhassak magam mögött. Ha nem fontos számodra a minőség, csak a szolgáltatások ára alapján akarsz dönteni, akkor  más szolgáltatót kell keresned.

 

Általános információk

Nagy Judit e.v.

Telefon: 06 (30) 986-8603
Email cím: nagyjuco(kukac)viragutazo.hu
Skype elérhetőség előre megbeszélt időpontban: nagyjuco

Nyilvántartási szám: 38154895
Adószám: 66723262-1-43
Székhely: 1186 Budapest, Margó Tivadar utca 202. II.6
NAIH adatkezelési szám: NAIH-79320/2014

Tárhely szolgáltató: 3in1 Hosting Bt., 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11.
http://megacp.com/

Többet is megtudhatsz munkásságomról, blogjaimról és egyéb internetes megjelenéseimről a Nagyjuco.hu hivatalos vweboldalon.

 

Kérdésed van? Írj levelet!

Kérdésedhez használd a Kapcsolati űrlapot és ígérem hamarosan válaszolok rá.

Ha úgy gondolod, hogy tudnék segíteni Neked, hogy a szakmai munkára koncentrálhass, ismerkedj meg részletesen szolgáltatásaimmal és használd az ottani Megrendelő űrlapot.