Szabó Róbert, Virágposta

Szeptember_003Facebook oldal optimalizálás, üzemeltetés, Google Analytics elemzés
"Kedves Jucó!
Ezúton is szeretném megköszönni a közreműködésedet a Facebook oldalunk szerkesztésében. Segítségeddel a Facebook kommunikációnk egy nagyon fontos időszakban sokkal pörgősebbé, színesebbé, érdekesebbé vált. Ennek eredménye is, hogy 2015-ben az oldalunk követőinek száma kb. 50%-kal emelkedett! Így a Virágposta sokkal ismertebb lett. Az együttműködés nagyon sok érdekes tapasztalatot is hozott, amit fel fogunk használni a jövőbeni munkánkban. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még a jövőben is együtt dolgozni!"
Virágposta Facebook oldal
Virágposta webáruház

 

Posnyák Klára Klaudia, Növényvilág Magyarország Kft. Pécel

IMG_2741Facebook oldal optimalizálás, üzemeltetés, hirdetések kezelése

"Jucóval öröm együtt dolgozni, kérdéseinkre, kéréseinkre gyorsan reagál. Kreativitása nagyban hozzájárult új virágüzletünk egyre növekvő ismertségéhez. Remek újító ötleteit szívesen fogadjuk, tanácsaival minket is további új ötletekre sarkal.
Tiszta szívvel tudjuk ajánlani a vele való közös munkát."


Pipacs Virágbolt, Ajándéküzlet és Kézműves Ajándékműhely Facebook oldal


Növényvilág Kft honlapja

 

Pántyéné Horváth Klára, stíluskommunikátor

stilusklaraKeresőoptimalizálás, Facebook oldal optimalizálás, Facebook stratégia kidolgozása

“Jucó a közös munkánk elejétől a végéig együtt gondolkodott velem, a felvázolt elképzelésimet, terveimet kiegészítette, s határidőre meg is csinálta. Precíz, jól használható anyagot adott ki a kezéből, amire támaszkodhatok, s az alapján dolgozhatok. Jó szívvel ajánlom másoknak is.”


Stíluskommunikátor Klára honlapja

Stíluskommunikátor Klára Facebook oldala