Egyedi árajánlat kérése

Nem tudod eldönteni, melyik szolgáltatás lenne számodra a leghasznosabb? Speciális igényeid lennének, speciális árral? További információkra van szükséged? 

Fontosnak tartom, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsak ügyfeleimnek, amelyek elősegítik a vállalkozásuk fejlődését, fejlesztését. Minden vállalkozás egyedi és speciális, ezért ügyfeleim igényeit maximálisan figyelembe véve mindenki részére személyre szabott, egyedi megoldást kínálok. Összetett vagy egyedi online marketing szolgáltatásokhoz egyedi árajánlatot készítek.

Egyedi árajánlatot bármely szolgáltatásomhoz kérhetsz. Élj a lehetőséggel!

 

Egyedi árajánlat készítés menete

Az elképzeléseid, céljaid megismerése és a jelenlegi helyzet felmérése – ami akár helyszíni megbeszélés keretében is megoldható – után személyre szabott, egyedi árajánlatot állítok össze. Az árajánlatban leírom, hogy milyen feladatokat , milyen határidővel és mennyiért tudok vállalni. Ugyancsak itt adom meg, hogy az egyedi árajánlat érvényességi idejét.

Azért, hogy a céljaid pontosan megértsem és az igényeidre szabott pontos ajánlatot tudjak adni többnyire előzetes egyeztetésekre van szükség.

A igényfelmérés és egyedi árajánlat készítés ingyenes és semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Írd le kívánságod, elképzelésed és kérj egyedi árajánlatot az alábbi egyedi árajánlatkérő lap kitöltésével! Az árajánlat kérő kitöltése után 24 órán belül jelentkezem az ajánlattal vagy a feladat pontosításához szükséges kérdésekkel.

Miért ne próbálnád ki?

Egyedi árajánlat kérése

Ide kattintva megtudhatod, hogy miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elárulom, hogyan dolgozunk együtt.

Egyedi árajánlat kérő

[contact-form-7 id=”617″ title=”Árajánlat kérés”]

 

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha elküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!