Facebook Minimum szolgáltatáscsomag tartalma

Minimum szolgáltatás csomagomat azoknak ajánlom, akik fontosnak tartják, hogy üzletük jelen legyen és rendszeresen kommunikáljon a Facebookon, de ezt szeretnék a legköltséghatékonyabban megoldani. Nagyon jó megoldás a zsúfolt időszakok, hosszabb szabadság vagy betegség idejére kiszervezni az oldal üzemeltetését. Így a megkezdett munka, a befektetett energia nem vész kárba, az oldal kommunikációja, a rajongók érdeklődése folyamatosan fenntartható, a rajongóknak fel sem tűnik a hiányod.

A szolgáltatáscsomag megrendelésével átveszem a Facebook oldal üzemeltetésének terhét az üzenetek kezelésével együtt. Először is felmérem, hogy milyen stílusban és hogy kommunikálsz, majd ehhez igazodva végzem a napi posztolásokat és üzenetek kezelését.

A posztoláshoz a vállalkozástól kapott vagy egyéb jogtiszta fotókat, videókat használok. Kreatív tartalmakkal és eladásösztönző, vevőszerző technikával teszem pénzteremtővé a Facebook kommunikációt.

A Minimum szolgáltatáscsomag tartalma:

Ára: 40.000 Ft/hó

A szolgáltatás minimum egy hónapra rendelhető. Hat hónapra előre történő megrendelés esetén Facebook oldal felmérési és optimalizálási VIP csomagot (ára 45.000 Ft) adok ajándékba.

Facebook oldal üzemeltetési szolgáltatások összehasonlítása

[table id=13 /]

Facebook szolgáltatások megrendelése

[contact-form-7 id=”2997″ title=”Facebook szolgáltatások megrendelése”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Küldd el másnak is!

Nézd meg ezeket is!