Facebook Optimum szolgáltatáscsomag tartalma

Optimum szolgáltatáscsomag azoknak ajánlott, akik fontosnak tartják, hogy üzletük jelen legyen és rendszeresen kommunikáljon a Facebookon  és ezt szeretnék a legjobb ár/érték arányon megoldani. A legnépszerűbb szolgáltatáscsomag mindent tartalmaz, ami egy Facebook oldal hatékony kommunikációjához szükséges.

A posztoláshoz a vállalkozástól kapott vagy egyéb jogtiszta fotókat, videókat használok. Kreatív tartalmakkal és eladásösztönző, vevőszerző technikával teszem pénzteremtővé a Facebook kommunikációt.

A szolgáltatáscsomag megrendelésével átveszem a Facebook oldal üzemeltetésének terhét az üzenetek kezelésével együtt. Először is felmérem, hogy milyen stílusban és hogy kommunikálsz, majd ehhez igazodva végzem a Facebook oldal kommunikációját.

Az Optimum szolgáltatáscsomag tartalma:

Ára: 60.000 Ft/hó

A szolgáltatás minimum egy hónapra rendelhető.

Amennyiben én hozom létre a Facebook oldalt és annak üzemeltetését az Optimum csomaggal hat hónapra előre megrendeled és kifizeted, a Facebook oldal létrehozását (ára: 75.000 Ft) ajándékba kapod, annak díját elengedem.

Ha a már meglévő Facebook oldal üzemeltetését az Optimum csomaggal három hónapra előre megrendeled, akkor a Facebook oldal felmérési és optimalizálási VIP csomagot (ára 45.000 Ft) ajándékba adom.

.

Facebook oldal üzemeltetési szolgáltatások összehasonlítása

[table id=13 /]

Facebook szolgáltatások megrendelése

[contact-form-7 id=”2997″ title=”Facebook szolgáltatások megrendelése”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Küldd el másnak is!

Nézd meg ezeket is!