Google Maps regisztráció a térképre kerüléshez

Google maps regisztráció terheit leveszem a válladról, ha nem szereted az adminisztrációt vagy egyszerűen csak mással töltenéd a drága idődet.

Hogy jelennek meg a cégek a Google térképen?

A keresőbe írt adatok alapján a Google megkeresi a regisztrált cégeket és térképpel együtt megjeleníti azok adatát. Mindezt hirdetés vagy éves díj nélkül.

Google Maps regisztráció

A fenti képen látszik, hogy virágüzletet írtam be, sőt még a tér helyett is tré-t gépeltem, még is megjelent a Nagyvárad téri virágbolt szépen a térképen, minden telefonszámmal, nyitvatartási idővel és minden szükséges információval. Sőt mi több, a Google még az útvonal tervezési lehetőséget is felajánlja.

Mennyibe kerül a Google Maps regisztráció?

A Google Maps regisztráció ingyenes, azaz a Google felé semmiféle díjat nem kell fizetni. A Google térképre tehát ingyen is felkerülhetsz, a saját idődet, energiádat rászánva. Az adminisztrációs teendőket átvállaló szolgáltatásommal megszabadítalak egy csomó időrabló nyűgtől.

A Google Maps több lépéses regisztrációs folyamatot, beleértve a hitelesítés utáni teendőket is egyszeri 50.000 Ft-os (AAM, tehát pont ennyi) díj ellenében vállalom. Ezen az egyszeri díjon felül semmilyen más díj nem merül fel, nem kell havi, éves, stb díjat fizetni.

Mit kapok a pénzemért cserébe?

A Google My Business (magyarul Google Cégem) oldalon való regisztráció után elérhetővé válnak az alábbi ingyenes szolgáltatások:

A Google térképre a céges adatok ellenőrzötten kerülnek fel, így a ha megtetted a szükséges lépéseket, biztos lehetsz benne, hogy újabb ügyfelek találhatnak rád.

Hogy működik?

A térképes regisztráció megrendelése után levélben vagy telefonon felkereslek az adatok egyeztetése és a szükséges információk beszerzése végett. Megcsinálom a regisztrációt, majd a hitelesítési kód megérkezése után elvégzem a végső beállításokat.

Tízszeres diszkréció garancia keretében biztosítom, hogy a tudomásomra jutott üzleti titkokat csak is a Te céged fellendítésére használom fel, azokat nem adom tovább, nem árulom el konkurenseidnek. Ha bizonyíthatóan ennek az ellenkezője történik, az általad fizetett szolgáltatási összeg tízszeresét fizetem vissza neked.

Megrendelés

Fontosnak tartom, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsak ügyfeleimnek, amelyek elősegítik a vállalkozásuk fejlődését, fejlesztését. Minden vállalkozás egyedi és speciális, ezért ügyfeleim igényeit maximálisan figyelembe véve mindenki részére személyre szabott megoldást kínálok.
Ide kattintva megtudhatod, hogy miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elárulom, hogyan dolgozunk együtt.

Rendeld meg most az alábbi űrlap kitöltésével, hogy mielőbb felkerülj a térképre!

[contact-form-7 id=”20246″ title=”Google Maps regisztráció”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!