Hogyan dolgozunk együtt?

Az ingyenes igényfelmérés alapján elkészítem a szintén ingyenes árajánlatot. Ennek elfogadása után elkészítem a szerződést, ami tartalmazza a vállalt feladatokat, határidőket, az árat és a biztosítékokat. 

A közös munka során arra törekszem, hogy minél időtakarékosabban, minél gördülékenyebben haladjunk, ezért elsősorban az email, a telefonos és skype-s kommunikációt használjuk. Ezt leszámítva pontosan úgy dolgozom, mintha a Te saját, házon belüli, megbízható, hozzáértő és lelkes alkalmazottad lennék. Az eredményes együttműködés és a határidők tarthatósága érdekében elvárom, hogy jó munkáltatóhoz méltóan a továbbhaladáshoz szükséges feltételeket (kért információk, adatok, stb) biztosítsd számomra. Természetesen én is tartom magam a szerződésben előre meghatározott teljesítési határidőkhöz.

 

Mit nyújtok még a szolgáltatások mellé?

Fontosnak tartom, hogy olyan minőségi szolgáltatásokat nyújtsak ügyfeleimnek, amelyek elősegítik a vállalkozásuk fejlődését, fejlesztését.

100%-os elégedettségi garancia

Ha úgy érzed, hogy nem megfelelő az általam készített írásos anyag, addig javítom, amíg elfogadhatónak nem találod. Ha végképp nem tudunk szót érteni, nem tudunk hatékonyan együttműködni, további kérdések nélkül visszafizetem a szolgáltatás teljes összegét. De tényleg! És nincs harag.

Tízszeres diszkréció garancia

A titoktartás az egyik fő erényem. Biztosítlak, hogy a tudomásomra jutott üzleti titkokat csak is a Te céged fellendítésére használom fel, azokat nem adom tovább, nem árulom el harmadik félnek, a konkurenseidnek. Ha bizonyíthatóan ennek az ellenkezője történik, az általad fizetett szolgáltatási összeg tízszeresét fizetem vissza neked.

Jogszerűségi garancia

Fontos számomra a szabálykövető magatartás az üzleti életben is. Szolgátatásaimhoz csak is jogtiszta eszközöket, szoftvereket, képeket és szövegeket használok. Valamennyi szabályt, törvényi előírást betartok. Ha ennek ellenkezője következik be, akkor az ezzel járó valamennyi felelősséget magamra vállalom.

Fogom a kezed garancia

Beléphetsz az általam létrehozott Virágos marketing tippek Facebook zárt csoportba. A korlátozott belépésű, zárt csoport lehetőséget biztosít arra, hogy megosszuk egymással a legújabb információkat, marketing trendeket. Az ingyenesen feltehető kérdéseidre pedig rövid időn belül megadom a választ.

Ide kattintva megtudhatod, hogy miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elmondom, miben tudok segíteni neked a szolgáltatásaimmal.

 

Tedd fel további kérdéseidet vagy kérj egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Név (kötelező)
Email cím (kötelező)

Telefonos visszahívást (kötelező)
kérek nem kérek 

Telefonszám (opcionális)

Tárgy (opcoinális)

Honlap URL (opcionális)

Üzenet szövege

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!