Konzultációk, oktatások

Konzultáció, oktatás: személyre szabott helyszíni és skype Ms Word, Ms Excel, internet, Facebook, Adwords, Remarketing konzultációval, egyéni és kiscsoportos oktatással segítem, hogy jobban eligazodj a marketing és a számítástechnika útvesztőiben.

Úgy érzed, hogy nem ártana egy kis szakértői segítség, hogy jobban eligazodj az internet világában?

Hiszel benne, hogy javítható lenne az internetes jelenléted, hogy több vevőt szerezhess?

Kellene némi támpont, ami tovább lendítene egy problémán?

Jól jönne, ha valaki rávilágítana az online marketinged gyenge pontjaira?

És ha ezekhez még tanácsot is kapnál?


Vannak tippjeim a megoldásra! 

Komplett internetes stratégiák kidolgozása

Az internetes jelenlétnél is alapkövetelmény a több lábon állás. A több különböző csatorna több felhasználó elérését és ezzel több vevő megjelenését jelentheti. Igazán jó eredményeket azonban csak ezeknek az internetes csatornáknak az összehangolásával, összekapcsolásával lehet elérni. A jól összeállított stratégai segíthet abban, hogy minden médium használata optimális módon történjen és ezek valóban erősíteni tudják egymást.

Banner készítés

A banner egy önállóan megtervezett hirdetési megjelenés, ami igény és figyelem felkeltésre szolgál. A jó banner képes elérni és cselekvésre bírni a célközönséget.

Személyre szabott informatikai oktatás

Személyre szabott oktatást internet, MS Word, MS Excel, PowerPoint és több funkciós rajzoló programokkal kapcsolatban vállalok. Az oktatás személyes, skype-s vagy írásos formában is megoldható. Személyes oktatásnál a tárgyi feltételeket (számítógép, szoftverek, internet elérés, stb) a megrendelőnek kell biztosítania. Az egyidejűleg oktatott személyek száma több is lehet.

Személyes konzultáció

Szolgáltatásaim körébe tartozó bármely témában lehetőség van személyes konzultációra. A tanácsadásra bármely budapesti helyszínre elmegyek az előre megbeszélt időpontban. Budapesten kívüli helyszín is szóba jöhet, de ilyenkor a kiszállás költségeit is felszámolom. A szolgáltatás megrendelésekor előre megkérem a fő témaköröket, kérdések, hogy alaposan felkészülhessek és a megbeszélésen valóban a lényegre koncentrálva, hatékonyan tudjunk együttműködni.

Személyes konzultáció időtartama egy-egy alkalommal minimum kettő, maximum négy óra. Egyedi esetben ettől eltérő időtartamban is megállapodhatunk.

Az első két óra ára 20.000 Ft (10.000 Ft/óra), további órák: 8.000 Ft/óra (áfamentes).

A személyes konzultáció helyszínétől függően egyéb költségek is felmerülhetnek (úti költség, szállás, stb), amelyek részleges vagy teljes megtérítésében előzetesen megegyezünk.

Eseti skype konzultáció

Szolgáltatásaim körébe tartozó bármely szolgáltatásról skype-n keresztül is értekezhetünk. A megrendelésnél előre elkérem a fő kérdéseket, hogy felkészülhessek és fókuszált lehessen a tanácsadás.

A skype konzultáció egy-egy alkalommal minimum fél, maximum 2 órás lehet. A konzultációkat hétköznap 10 és 18 óra között, előre megbeszélt időpontban tartom. Egyedi esetben ettől eltérő időtartamban, idópontban és hétvégében is megállapodhatunk.

Ára: 4.000 Ft/félóra (áfamentes)

Hogy működik?

A konzultációkat megrendelés, a témakör és a kérdések tisztázása, valamint az időpont megbeszélése után a fenti árakon végzem.  Az egyedi áras szolgáltatásokat az igény felmérése és az elvárt követelmények megfogalmazása után adott és elfogadott árajánlat alapján végzem.

A szolgáltatásokra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ha úgy érzed, hogy nem megfelelő az általam készített írásos anyag, addig javítom, amíg elfogadhatónak nem találod. Ha végképp nem tudunk szót érteni, nem tudunk hatékonyan együttműködni, további kérdések nélkül visszafizetem a szolgáltatás teljes összegét. De tényleg! És nincs harag.

Tízszeres diszkréció garancia keretében biztosítom, hogy a tudomásomra jutott üzleti titkokat csak is a Te céged fellendítésére használom fel, azokat nem adom tovább, nem árulom el konkurenseidnek. Ha bizonyíthatóan ennek az ellenkezője történik, az általad fizetett szolgáltatási összeg tízszeresét fizetem vissza neked.

Megrendelés

Fontosnak tartom, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsak ügyfeleimnek, amelyek elősegítik a vállalkozásuk fejlődését, fejlesztését. Minden vállalkozás egyedi és speciális, ezért ügyfeleim igényeit maximálisan figyelembe véve mindenki részére személyre szabott megoldást kínálok.
Ide kattintva megtudhatod, hogy miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elárulom, hogyan dolgozunk együtt.

Tedd fel további kérdéseidet vagy kérj egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 id=”617″ title=”Árajánlat kérés”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!