Marketing szolgáltatások

Sokan szükséges rossznak érzik a marketinget, nem hisznek benne. A kisvállalkozók egy sikeres reklámot látva gyakran abba a hibába esnek, hogy azt hiszik ha az adott reklámot egy az egyben lemásolják, az náluk is működni fog. Kapkodnak ide-oda, minden újdonságot kipróbálnak és egyre nagyobb lesz a csalódottság. Valóban elszomorító már sokadik alkalommal látni, hogy a más iparágban, más célközönség körében verhetetlen reklámok gyengén teljesítenek. Ez viszont nem azt jelenti, hogy fel kell adni a reklámozással, jóval inkább azt, hogy ki kell dolgozni a marketing stratégiát és kapkodás helyett annak irányvonalát kell követni. Minden sikeres marketing reklám mögött egy alaposan átgondolt és megvalósított rendszer van. Nem elég a piackutatás, a célcsoport pontos meghatározása, rendkívül fontos a jó időzítés és a folyamatos tesztelés, iteráció is. Az alap tehát egy jól megtervezett, átgondolt marketing terv.

Sokféle hirdetési formát kipróbáltál már és egyik sem jött be?

Nem tudod, hol található a célközönséget és hogy érhetnéd el?

Van egy hatalmas ügyfél listád, de nem tudod mire használhatnád?

Vagyonokat költöttél már hirdetésekre, de csak kidobott pénz volt?


Itt egy segítő kéz!

Marketing tanácsadás

Marketing szolgáltatás keretében meglévő a cégek teljes körű marketing tevékenységének kiértékelését, marketing kampányok átvilágítását, elemzését és optimalizálását végzem.

Marketing terv készítése

A marketingterv egy cég marketing tevékenységeinek alapdokumentuma. A cég, a termék piaci fellépésének leírására szolgál, összefoglalja, hogy mit fog csinálni a vállalkozás a céljainak eléréséhez, ezekhez milyen eszközöket, erőforrásokat használ és az eredményeit hogyan ellenőrzi. Főbb részei:

  • helyzetelemzés, 
  • marketing célok és feladatok meghatározása,
  • marketing stratégia,
  • marketing akcióterv,
  • marketing ellenőrzés.

 

Marketing kampányok tervezése, kivitelezése

A vevők pénztárca nyitogató meggyőzéséhez részekre bontott, jól átgondolt stratégiára van szükség. Igazán eredményesek csak a több fókuszú, jól célzott marketing kampányok lesznek. Az eszközök és platformok alaposan átgondolt összehangolása hozhatja meg a kívánt eredményeket.

Kérdőívek készítése, elemzése

Az üzleti életben elengedhetetlen a vevők (célközönség) problémáinak, igényeinek ismerete. Ha tudjuk mi foglalkoztatja, érdekli őket leginkább, akkor könnyen tudunk részükre ellenállhatatlan árucikkeket kínálni. A vevő vélemények feltérképezésének egyik legjobb eszköze a kérdőíves felmérés. A jól megszerkesztett kérdőív válaszaiból megtudhatjuk mi mozgatja meg leginkább a vevőket, milyen szolgáltatások, új árukra lenne kereslet.

 

Hogy működik?

A marketing szolgáltatás megrendelése után levélben és telefonon pontosítjuk az igényeket, a tartalmi feltételeket és határidőket. Az elvárások ismeretében elkészítem az árajánlatot az ütemezéssel együtt. Ha az ajánlat tartalma elfogadható számodra, kezdődhet is a munka.

A szolgáltatásokra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ha úgy érzed, hogy nem megfelelő az általam készített írásos anyag, addig javítom, amíg elfogadhatónak nem találod. Ha végképp nem tudunk szót érteni, nem tudunk hatékonyan együttműködni, további kérdések nélkül visszafizetem a szolgáltatás teljes összegét. De tényleg! És nincs harag.

Tízszeres diszkréció garancia keretében biztosítom, hogy a tudomásomra jutott üzleti titkokat csak is a Te céged fellendítésére használom fel, azokat nem adom tovább, nem árulom el konkurenseidnek. Ha bizonyíthatóan ennek az ellenkezője történik, az általad fizetett szolgáltatási összeg tízszeresét fizetem vissza neked.

Fontosnak tartom, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsak ügyfeleimnek, amelyek elősegítik a vállalkozásuk fejlődését, fejlesztését. Minden vállalkozás egyedi és speciális, ezért ügyfeleim igényeit maximálisan figyelembe véve mindenki részére személyre szabott megoldást kínálok.

Megrendelés

Ide kattintva megtudhatod, hogy miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elárulom, hogyan dolgozunk együtt.

Tedd fel további kérdéseidet vagy kérj egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 id=”617″ title=”Árajánlat kérés”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!