Miért engem válassz?

Engem válassz, ha fontos számodra, hogy könnyen szót értsünk és hatékonyan tudjunk együttműködni. Virágkötőként ismerem a virágos szakma csínját-bínját. Tisztában vagyok a virágkereskedelem helyzetével, trendjeivel. Egy nyelvet beszélve sokkal könnyebben megértjük egymást, mint egy “kockafejű” informatikussal. Imádom a munkámat, sikerorientált emberként fontos, hogy a maximumot nyújtsam számodra is, hisz én is csak akkor lehetek sikeres, ha a megrendelőim elégedettek.

Célom az, hogy olyan marketing eszközök használatát ismertessem meg veled, amik nem csak viszik a pénzt, de garantáltan meg is térülnek.

Folyamatosan nyomon követem és több csatornán keresztül tesztelem az online marketing hazai és nemzetközi trendjeit, biztosítva ezzel, hogy az új, hatékony lehetőségek, eszközök a Te vállalkozásodhoz is eljussanak, Te magad is élvezhesd gyümölcsét.

Szakmai konferenciákra járva rendszeresen fejlesztem, a legjobbaktól tanulva képzem magam, hogy a legeredményesebb technikákat alkalmazva sikerre vigyem a Te  vállalkozásodat is. 

Minden olyan tevékenységet elvégzek helyetted, ami fontos a vállalkozások fennmaradásához, de Neked nem lenne rá időd vagy komoly összegekbe kerülne egy alkalmazottal végeztetni azokat. A szolgáltatásaim díját költségként elszámolhatod, nem kell utánam járulékokat fizetni, ezzel komoly megtakarítást érhetsz el.  

A szolgáltatásaimmal olyan időrabló terheket veszek le a válladról, amik akadályoznak a szakmai munkád végzésében. Amellett, hogy profibbá válik a marketinged, marad időd azzal foglalkozni, amit imádsz. Jobban koncentrálhatsz és ezzel eredményesebb lehetsz a szakmai munkádban, több időt tölthetsz a családdal, a hobbiddal.

Mikor ne engem válassz?

Ha szeretsz álmatlanul forgolódni éjszaka, fejfájással ébredni, bosszankodni, hogy a beígért határidő már rég elmúlt, már kétszer annyit költöttél a projektre, mint be volt tervezve, akkor kérlek keress mást.

Ha nem zavar a bizonytalanság, ha nem vagy elkötelezett a vállalkozásod eredményességével kapcsolatban, ha nem vágysz a sikerre vagy szereted ha átráznak, akkor ajánlom a konkurenseimet. Hiszem, hogy eredményt elérni csak kitartó, szorgos munkával lehet, csak akkor tudok segíteni a céljaid megvalósításában, ha ezeket az elveket Te is el tudod fogadni, hajlandó vagy áldozatokra a sikerért.

Célom, hogy ügyfeleim igényeit teljes körűen kiszolgáljam, elégedett ügyfeleket, sikeres együttműködést tudhassak magam mögött. Ha nem fontos számodra a minőség, csak a szolgáltatások ára alapján akarsz dönteni, akkor más szolgáltatót kell keresned.

Tudd meg azt is, miben tudok segíteni a szolgáltatásaimmal, milyen garanciákat nyújtok és hogyan dolgozunk együtt.

Tedd fel további kérdéseidet vagy kérj egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 id=”617″ title=”Árajánlat kérés”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!