Miért engem válassz?

Engem válassz, ha fontos számodra, hogy könnyen szót értsünk és hatékonyan tudjunk együttműködni. Virágkötőként ismerem a virágos szakma csínját-bínját. Tisztában vagyok a virágkereskedelem helyzetével, trendjeivel. Egy nyelvet beszélve sokkal könnyebben megértjük egymást, mint egy “kockafejű” informatikussal. Imádom a munkámat, sikerorientált emberként fontos, hogy a maximumot nyújtsam számodra is, hisz én is csak akkor lehetek sikeres, ha a megrendelőim elégedettek.

Célom az, hogy olyan marketing eszközök használatát ismertessem meg veled, amik nem csak viszik a pénzt, de garantáltan meg is térülnek.

Folyamatosan nyomon követem és több csatornán keresztül tesztelem az online marketing hazai és nemzetközi trendjeit, biztosítva ezzel, hogy az új, hatékony lehetőségek, eszközök a Te vállalkozásodhoz is eljussanak, Te magad is élvezhesd gyümölcsét.

Szakmai konferenciákra járva rendszeresen fejlesztem, a legjobbaktól tanulva képzem magam, hogy a legeredményesebb technikákat alkalmazva sikerre vigyem a Te  vállalkozásodat is. 

Minden olyan tevékenységet elvégzek helyetted, ami fontos a vállalkozások fennmaradásához, de Neked nem lenne rá időd vagy komoly összegekbe kerülne egy alkalmazottal végeztetni azokat. A szolgáltatásaim díját költségként elszámolhatod, nem kell utánam járulékokat fizetni, ezzel komoly megtakarítást érhetsz el.  

A szolgáltatásaimmal olyan időrabló terheket veszek le a válladról, amik akadályoznak a szakmai munkád végzésében. Amellett, hogy profibbá válik a marketinged, marad időd azzal foglalkozni, amit imádsz. Jobban koncentrálhatsz és ezzel eredményesebb lehetsz a szakmai munkádban, több időt tölthetsz a családdal, a hobbiddal.

Mikor ne engem válassz?

Ha szeretsz álmatlanul forgolódni éjszaka, fejfájással ébredni, bosszankodni, hogy a beígért határidő már rég elmúlt, már kétszer annyit költöttél a projektre, mint be volt tervezve, akkor kérlek keress mást.

Ha nem zavar a bizonytalanság, ha nem vagy elkötelezett a vállalkozásod eredményességével kapcsolatban, ha nem vágysz a sikerre vagy szereted ha átráznak, akkor ajánlom a konkurenseimet. Hiszem, hogy eredményt elérni csak kitartó, szorgos munkával lehet, csak akkor tudok segíteni a céljaid megvalósításában, ha ezeket az elveket Te is el tudod fogadni, hajlandó vagy áldozatokra a sikerért.

Célom, hogy ügyfeleim igényeit teljes körűen kiszolgáljam, elégedett ügyfeleket, sikeres együttműködést tudhassak magam mögött. Ha nem fontos számodra a minőség, csak a szolgáltatások ára alapján akarsz dönteni, akkor más szolgáltatót kell keresned.

Tudd meg azt is, miben tudok segíteni a szolgáltatásaimmal, milyen garanciákat nyújtok és hogyan dolgozunk együtt.

Tedd fel további kérdéseidet vagy kérj egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonos visszahívást (kötelező)
  kéreknem kérek

  Telefonszám (opcionális)

  Tárgy (opcoinális)

  Honlap URL (opcionális)

  Üzenet szövege

  Hozzájárulok, hogy a Viragutazo.hu oldalról számomra emailt küldjenek*

  Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom*

  Az Adatkezelési tájékoztató itt érhető el

  Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!