Milyen garanciákat biztosítok?

Garanciákat adni nem luxus. Ha biztos valaki a dolgában, akkor nem vállal vele túl nagy kockázatot. Szolgáltatásaimmal nem veszel zsákbamacskát, hisz azokhoz minden vállalkozás számára igen kedvező garanciákat vállalok.

A szolgáltatásokra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ha úgy érzed, hogy nem megfelelő az általam készített írásos anyag, addig javítom, amíg elfogadhatónak nem találod. Ha végképp nem tudunk szót érteni, nem tudunk hatékonyan együttműködni, további kérdések nélkül visszafizetem a szolgáltatás teljes összegét. De tényleg! És nincs harag.

Virágutazó garanciák

 

Tízszeres diszkréció garancia keretében biztosítom, hogy a tudomásomra jutott üzleti titkokat csak is a Te céged fellendítésére használom fel, azokat nem adom tovább, nem árulom el konkurenseidnek. Ha bizonyíthatóan ennek az ellenkezője történik, az általad fizetett szolgáltatási összeg tízszeresét fizetem vissza neked.

Valamennyi Facebook szolgáltatáshoz jár a Jogszerűségi garancia, azaz vállalom, hogy csak is jogtiszta képeket, szövegeket használok és a Facebook mindenkori szabályait betartom. Ha ennek ellenkezője következik be, akkor az ezzel járó felelősséget magamra vállalom.

Valamennyi Facebook szolgáltatásom mellé, ingyenes “Fogom a kezed” garanciát adok ajándékba. A garancia azt jelenti, hogy beléphetsz az általam létrehozott Virágos marketing tippek Facebook zárt csoportba. A korlátozott elérésű zárt csoport lehetőséget biztosít arra, hogy megosszuk egymással a legújabb információkat, marketing trendeket. Minden kötelezettség nélkül, ingyenesen felteheted kérdéseid, amire rövid időn belül megadom a választ. A csoport további nagy előnye, hogy a többi csoport taggal is megbeszélhetitek, kinek milyen marketing módszer vált be, közösen gondolkodva, egymást segítve tehettek a cégetek sikeréért.

 

További kérdéseid vannak?

Ide kattintva megtudhatod, hogy melyik szolgáltatásommal hogy tudok segíteni, miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elárulom, hogyan dolgozunk együtt.

 

Tedd fel további kérdéseidet vagy kérj egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 id=”617″ title=”Árajánlat kérés”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!