Szövegírás

A weboldalakon egyre nagyobb jelentősége van a tartalommarketingnek. Az online kommunikációban legnagyobb hatékonyságot hasznos, értéket közvetítő, meggyőző és bizalmat ébresztő tartalmakkal lehet elérni. Érdekes, ütős szövegekkel úgy szerezhetsz több ügyfelet, hogy közben a reklámkiadásaid nem emelkednek. A szövegírás bármennyire egyszerűnek tűnik, sok szakértelmet igényel.

Nincs ötleted, hogy a reklámkiadások emelkedése nélkül hogy szerezhetnél több vevő? 

Nem tudod miről blogolj?

Szívesen blogolnál, de nem tudod hogy fogj hozzá? Vannak hírlevél feliratkozóid, de nagyon rossz a hírlevelek megnyitási aránya?

Ellenállhatatlan ajánlati szövegre van szükséged?

Írj és írok! Blogot, honlap szöveget, PR cikket, hírlevelet, e-bookot, ingyenes kiadványokat vagy amit csak megálmodsz. 

Blogok indítása betanítással

A blog az egyik legjobb eszköz arra, hogy gondolataink, termékünk, szolgáltatásunk minél több emberhez eljusson. A blognak véleményformáló, meggyőző ereje is van. Blog indítását akár a saját oldalon, akár külön blogszolgáltatónál (blogger, blog.hu, reblog.hu, stb) vállalom. Elkészítem az alapbeállításokat és az első pár blogbejegyzést, szükség esetén vállalom a betanítást, hogy aztán saját kézbe vehesd és profi módon használd a blogot.

Blogbejegyzések, PR cikkek írása

Meglévő honlapra vagy blog szolgáltatónál lévő blogokra is vállalok eseti vagy rendszeres tartalom írást, kereső optimalizált tartalomgyártást. Az olvasók számára hasznos tartalom lájkokkal, megosztásokkal újabb potenciális vevőkhöz jut el, olvasottságot hoz az oldalra. Keresőoptimalizálás szempontjából a blogbejegyzések mellett igen nagy szerepük van a PR cikkeknek is. PR cikk cégedről, szolgáltatásaidról vagy termékeidről szól, az igényeid, elképzelések figyelembe vételével. A cikk több platformon, az oldaladra mutató linkkel megjelenhet, ami azontúl, hogy reklámot csinál a termékeidnek, szolgáltatásaidnak, forgalmat is generál a weboldaladra. Egy blog bejegyzés terjedelme általában 400 – 800 szó, míg a PR cikké kb. 1300 -1600. Az ár minden esetben függ a terjedelemtől, a cikk témájától, PR cikknél pedig a megjelenési helytől is.

Irányár egy blogbejegyzésre: 15.000 – 35.000 Ft,

PR cikkre: 40.000 – 60.000 Ft.

Hírlevelek, hírlevélsorozatok írása

Sokan már temetik a hírlevelet, pedig még mindig az egyik legjobb marketing eszköz, amivel rendszeresen, viszonylag kis ráfordítással elérhetsz embereket. A hírlevéllel olyan embereket érsz el, akik már bizalmat szavaztak számodra, ők sokkal olcsóbban és hatékonyabban konvertálhatók vevőkké.A hírlevél különösen akkor tud hasznosan működni, ha nemcsak ajánlatokkal, reklámokkal bombázod az olvasókat, hanem hasznos, érdekes tartalmakkal tartod fenn az érdeklődésüket. A jól megírt. érdekes hírlevél megnyitási aránya és a konverziója is magas. Tapasztalataim szerint az a jó arány, ha három-négy hasznos tartalomra jut egy ajánlat.

Irány ár a hírlevelekhez: 8.000 – 10.000 Ft/hírlevél.

Fogadó oldalak (landing page) készítése

Jó marketing kampánynál az olvasók a fogadó oldalra (landing page) érkeznek, ahol azonnal meg is rendelhetik a szolgáltatásokat. Nem elég ide irányítani a leendő vásárlókat, bizalmat kell ébreszteni bennük, meg is kell győzni őket, hogy vásároljanak. Egy jól felépített fogadó oldallal sokkal jobb konverzió érhető el, terméktől függően akár már pár vevő esetében is meghozza az árát.

Irányár a fogadó oldal készítéséhez: 40.000 – 80.000 Ft.

E-bookok, letölthető kiadványok szerkesztése

A hírlevél feliratkozók gyűjtésének egyik leghatékonyabb módja egy ingyenesen letölthető kiadvány rendelkezésre bocsátása email cím megadása mellett. A felhasználók előszeretettel töltenek le számokra érdekes, hasznos tartalmakat, az email címüket is szívesen megadják, amennyiben ezt ingyen is megtehetik. A kiadvány legfontosabb eleme a figyelem felkeltő, vonzó cím. Terjedelmére vonatkozóan nincsenek szabályok, szerintem az 5-10 oldalas anyag az ideális.

A tartalomtól, mennyiségtől és minőségtől függően kb. 40.000 – 80.000 Ft között várható az amennyiben csak a meglévő szöveg minimális korrekciójára van szükség. Ha a szöveg megírását is rám bízod, akkor szövegírási díjam is felmerül. 

ÁSZF, adatvédelmi nyilatkozat, GYIK stb írása

A webáruház kötelező dokumentumait (ÁSZF, adatvédelmi nyilatkozat, fizetési és szállítási feltételek, megrendelés menete, gyakran ismételt kérdések, stb) az épp aktuális szabályok figyelembe vételével, teljesen az adott webáruházra szabottan készítem el.

A tartalomtól, mennyiségtől és minőségtől függő ár kb. 40.000 – 80.000 Ft között várható.

Hogy működik?

A szövegírási szolgáltatás megrendelése után levélben és telefonon pontosítjuk az igényeket, a tartalmi feltételeket és határidőket. Az elvárások ismeretében elkészítem az árajánlatot az ütemezéssel. Ha az ajánlat tartalma elfogadható számodra, kezdődhet is a munka.

A szolgáltatásokra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ha úgy érzed, hogy nem megfelelő az általam készített írásos anyag, addig javítom, amíg elfogadhatónak nem találod. Ha végképp nem tudunk szót érteni, nem tudunk hatékonyan együttműködni, további kérdések nélkül visszafizetem a szolgáltatás teljes összegét. De tényleg! És nincs harag.

Tízszeres diszkréció garancia keretében biztosítom, hogy a tudomásomra jutott üzleti titkokat csak is a Te céged fellendítésére használom fel, azokat nem adom tovább, nem árulom el konkurenseidnek. Ha bizonyíthatóan ennek az ellenkezője történik, az általad fizetett szolgáltatási összeg tízszeresét fizetem vissza neked.

Fontosnak tartom, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsak ügyfeleimnek, amelyek elősegítik a vállalkozásuk fejlődését, fejlesztését. Minden vállalkozás egyedi és speciális, ezért ügyfeleim igényeit maximálisan figyelembe véve mindenki részére személyre szabott megoldást kínálok.

Megrendelés

Ide kattintva megtudhatod, hogy miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elárulom, hogyan dolgozunk együtt.

Tedd fel további kérdéseidet vagy kérj egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 id=”617″ title=”Árajánlat kérés”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!