Adj Te is virágot egy mosolyért!

A tavalyi nagy siker után az idei évben ismét megrendezzük a Fogadj örökbe egy virágcsokrot eseményt, vagyis a virágot egy mosolyért országos megmozdulásunkat. Gyere, tarts velünk Te is az év legnagyobb virágos összefogásán!

 

A nemzetközi naphoz (The lonely bouquet)  igazodva az idén 2016. június 28-án helyezzük el a virágcsokrokat a települések közterein, nevezetességeinél, hogy népszerűsítsük a virágvásárlást és a kihelyezett virágokkal mosolyt varázsoljunk az arcokra.

Hogy adhatsz virágot egy mosolyért?

A kezdeményezéshez virágüzleteken túl kertészeti árudák, nagykereskedők jelentkezését is várjuk. A szervezés a tavalyihoz hasonlóan egy Facebook csoportban zajlik, ide kizárólag a résztvevők jelentkezését várjuk.

Itt tudsz csatlakozni hozzánk:

https://www.facebook.com/groups/fogadjorokbeegyviragcsokrot/

 

Virágot egy mosolyért!

 

Az eseményhez létrehoztunk egy Facebook oldalt is, ahol terveink szerint majd több tízezer emberhez elérünk. Többek közt itt fogjuk népszerűsíteni az eseményt és ezen keresztül szeretnénk virágvásárlásra ösztönözni az embereket.

 

Készül egy weboldal is a virágot egy mosolyért megmozduláshoz, ahol a csatlakozott cégeket térképen is megjelenítjük. A térképre felkerülni a Facebook csoportba bekerülés után lehet. A térképet szabadon megoszthatod, akár a honlapodba is beágyazhatod. Az eddig jelentkezett résztvevők térképe:

 

 

 

Ha az eddigiek még mindig nem győztek meg, hogy köztünk a helyed, akkor olvasd el a tavalyi Fogadj örökbe egy virágcsokrot napról készült írásokat:

 

Tények az első Fogadj örökbe egy virágcsokrot napról

Fogadj örökbe egy virágcsokrot esemény megjelenései 

Virágot egy mosolyért videó válogatás I. 

Virágot egy mosolyért videó válogatás II.

 

Reményeim szerint az ide évben legalább kétszer annyi virágot adunk, kétszer annyi mosolyért. Ne maradj ki Te sem! Segíts, hogy közös összefogással ösztönözzük a virágvásárlást és boldogságot adjunk a virágcsokrok megtalálóinak.

 

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

 

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!

 

Nézd meg ezeket is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .