Floral Fundamentals virágkötő magazin ingyenes elérhetőséggel

A virágkötészet trendjeinek megismerésére a ma emberének már igen sok lehetősége van. Ki sem kell mozdulni otthonról, elég csupán becsapcsolni a számítógépet, a laptopot, a tabletet vagy az okostelefont és pillanatok alatt képbe kerülhetünk. A Floral Fundamentals magazin pont ezt nyújtja. Egyszerű regisztrációt követően bárki ingyenesen hosszáférhet a régi és a vadonatúj magazin számokhoz. 

Floral Fundamentals

Már jó ideje követem a Floral Fundamentals nemzetközi oldalt és mindig izgatottan várom a legújabb magazinjuk megjelenését. Egy korábbi számukban Mezőffy Tamás európa bajnokunk alkotásai is megtalálhatók és nagyon jó Valentin-napi dekorációkat is mutatnak. Lapozgatás közben jutott eszembe, hogy ezt a nagyszerű magazint még nem is ajánlottam, pedig azoknak is nagyon hasznos lehet, akik nem ismerik az angol nyelvet.

A nemzetközi trendeket bemutató magazin nem más, mint tömény 120 oldal tele insprációkkal. És mindez ingyen hozzáférhető. Csupán az email címed kell megadnod ahhoz, hogy a magazin eddig megjelent összes számát lapozgathatsd.

Nem kell attól félned, hogy itt extra, nagyon különleges és nagyon drága készítményeket találsz csak. Vannak benne például kiváló egyszálas Valentin-napi ötletek is, ami egyszerű, költség kímélően megvalósítható, mégis mutatós és jól eladható.

Részlet a magazin legrégebbi számából:

Floral fundamentals

A digitális magazin évente 4 alkalommal jelenik meg az alábbi tartalommal:

  • trendek,
  • újdonságok,
  • termelői tanácsok a virágok élettartalmának növelésére,
  • különleges virágok és használatuk,
  • kereskedelmi minták,
  • kulisszák mögötti történetek.

Azt hiszem ez egy igencsak hiánypótló, színvonalas magazin, amiről kár lenne lemondanod. A magazinnak nincs előfizetési díja, ha regisztrálsz, rögtön lapozhatod is.

Floral Fundamentals magazin elérhetősége

Az alábbi linkre kattintva tudsz regisztrálni a virágkötészeti magazinok elérhetőségéhez:

Floral Fundamentals digitális magazin

Ha nem akarsz lemaradni, haladnod kell a trendekkel!

Nézd meg ezeket is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .