Facebook szolgáltatások

A Facebook a mai kor vállalkozóinak csodafegyvere. Az ingyenesen elérhető közösségi média a legolcsóbb, ugyanakkor még mindig az egyik leghatásosabb marketing eszköz. Amellett, hogy rengeteg ingyenes lehetőséget kínál, hirdetési áraiban is verhetetlen. Az ingyenesség persze csak látszólagos, hisz a saját időd, energiád befektetése nélkül a Faceboookkal sem mész semmire. Nem mindegy azonban, hogy használjuk. Igazi eredményeket csak hosszú távon, kitartó és átgondolt stratégiával, folyamatos tesztelésekkel és állandó megújulásokkal lehet elérni.

Facebook hirdetéseid csak viszik a pénzt, kézzel fogható eredmény nélkül?

Van mit javítani a Facebook kommunikációdon?

Esetleg még nem is használod a Facebook ingyenes üzleti lehetőségeit?


Most figyelj! Van pár ajánlatom!

Facebook üzleti oldalak készítése

A szolgáltatás keretében az előre egyeztetett célok, keretek alapján létrehozok számodra egy profi Facebook üzleti oldalt követőkkel, egyedi, linkelhető névvel. Az elkészült oldalhoz használati utasítást állítok össze, amiben a kommunikációs és vevő szerzési praktikák mellett hirdetési tanácsokkal is ellátlak. Ha úgy érzed, hogy nincs időd, energiád a Facebook oldal üzemeltetésével foglalkozni, azt a feladatot is átvállalom helyetted.

A Facebook oldal létrehozásának ára az oldal tartalmi elemeitől, az egyedi igénytől és az egyéb megrendelt szolgáltatásoktól függően 0* – 75.000 Ft-ig (áfamentes) terjedhet. Az összeg magában foglalja az oldallal kapcsolatos skype-os oktatást is, amiben minden apró trükköt, praktikát megmutatok, hogy eredményesen használhasd a Facebook oldaladat.

* = nulla Ft a Facebook oldal létrehozási díja, ha a Facebook oldal kezelését minimum 6 hónapra előre, a 6 havi összeg azonnali kifizetésével megrendeled.

A szolgáltatáshoz Fogom a kezed garanciát és 5.000 Ft eszmei értékű dokumentumot adok ajándékba, amiből megtudhatod, hogy használhatod hatékonyan a Facebook üzleti oldalt.

Facebook privát profil átalakítása üzleti oldallá

Az üzleti jelleggel használt Facebook privát profil azon túl, hogy szabálytalan és a Facebook törölheti, egy csomó hátránnyal jár. Olyan lényeges lehetőségekről mondasz le általa, mint a statisztikák, hirdetési lehetőségek, látogató szerzés a honlapra irányítással, stb. Az átalakítás során az ismerőseidből rajongók válnak és az üzleti oldaladra minden szükséges elemet felteszek, tehát egy profi üzleti oldalt kapsz és a Facebook általi törlés veszélye sem fenyeget többi.

Ezt a megoldást csak akkor javaslom, ha a privát profilt nem akarod a jövőben használni és több ezer ismerősöd van. Egyéb esetben az új Facebook üzleti oldal létrehozás a jobb megoldás számodra.

Az üzleti oldallá alakítás díja: 50.000 Ft  (áfamentes).

Tudj meg többet a privát profil üzleti oldallá alakításáról. 

A szolgáltatáshoz Fogom a kezed garanciát és 5.000 Ft eszmei értékű dokumentumot adok ajándékba, amiből megtudhatod, hogy ahsználhatod hatékonyan a Facebook üzleti oldalt.

Facebook csoportok készítése

A Facebook csoport nagyon jó lehetőség a vevőkkel való rendszeres kapcsolattartásra, bizalomépítésre, vevő vélemények kutatására. A csoportot az általad igényelt nyílt, zárt vagy titkos formában hozom létre, házirenddel.

A Facebook csoport létrehozásának ára: 20.000 Ft (áfamentes).

A szolgáltatáshoz Fogom a kezed garanciát adok ajándékba.

Facebook oldalak üzemeltetése

Facebook oldal kezelésével a vevőérdeklődés fenntartásának, a napi posztolásnak és a hozzászólás kezelésének gondjait veszem le a válladról. A posztolásokhoz kreatív tartalmakat, jogtiszta fotókat, esetenként videókat használok. Az oldal üzemeltetése azt jelenti, hogy az továbbra is a Tiéd marad jogilag, bármikor visszaveheted a kezelését. Tehetsz fel rá Te is tartalmakat, de ezt akár el is felejtheted, hisz a rendszeres kommunikáció összes gondját, nyűgét átvállalom. Neked csupán fotókat kell biztosítanod időnként az üzletedről, amiket emailben küldesz el vagy egy közösen elérhető tárhelyre teszünk fel. Akár azt is vállalom, hogy személyesen elmegyek hozzátok és elkészítem a fotókat az üzletről. A közösen kidolgozott kommunikációs stratégia és a havi posztolási ütemterv alapján én elvégzem a Facebook oldal kezelését.

A leggyakrabban igényelt szolgáltatásokból szolgáltatáscsomagokat hoztam létre, de ettől függetlenül bármilyen Facebook üzemeltetési tartalomban is megállapodhatunk.

A Mindent bele csomagot nagymenőknek ajánlom. Teljesen átveszem az oldal üzemeltetését és az összes ezzel járó gondot leveszem a válladról.

Ára : 145.000 Ft/hó (áfamentes) 

Virágutazó szolgáltatások

Az Optimum csomagba azokat a szolgáltatásokat tettem be, amikre a legtöbb kisvállalkozónak szüksége van.

Ára: 60.000 Ft/hó (áfamentes)

Virágutazó szolgáltatások

A Minimum csomagot azoknak ajánlom, akiknek nincs konkrét üzleti célja a Facebook oldallal, azt csak márkaépítés szempontjából tartják fenn.

Ára: 40.000 Ft/hó (áfamentes)

Virágutazó szolgáltatások

Facebook oldal üzemeltetési szolgáltatások összehasonlítása

[table id=13 /]

Amennyiben én hoztam létre a Facebook oldalt és annak üzemeltetését minimum hat hónapra előre megrendeled és kifizeted, a Facebook oldal létrehozását (ára: 75.000 Ft) ajándékba kapod, annak díját elengedem.

Ha a már meglévő Facebook oldal üzemeltetését három hónapra előre megrendeled, akkor a Facebook oldal felmérési és optimalizálási VIP csomagot (ára 45.000 Ft) ajándékba adom.

A fenti szolgáltatáscsomagokon túl egyedi Facebook kezelési igényeket is teljesítek, aminek ára a posztolások mennyiségétől és minőségétől, egyéb kért kiegészítő szolgáltatásoktól függően eltérő lehet. Ha érdekel, kérj egyedi árajánlatot.

A szolgáltatáshoz Fogom a kezed garanciát adok ajándékba.

Virágutazó szolgáltatások megrendelése

Facebook oldalak felmérése, optimalizálása

Meglévő Facebook oldal felmérésére és optimalizálására három csomagot ajánlok.

A Junior csomagot elsősorban kezdő Facebookozóknak ajánlom. Felmérem a meglévő Facebook oldal aktivitásait, kommunikációját. Javaslatok teszek a beállítások módosítására, valamint személyre szabott vevőszerzést növelő módszereket ajánlok.

Junior csomag ára: 20.000 Ft (áfamentes), a csomaghoz Fogom a kezed garanciát adok ajándékba. 

A Senior csomagban a Junior csomagban található átvilágításon túl a Facebook elemzési funkciója által nyújtott adatokat is kiértékelem. Az eredmények ismeretében még hatékonyabb megoldásokat tudok ajánlani a Facebook oldal felpörgetésére.

Senior csomag ára: 30.000 Ft (áfamentes), a csomaghoz Fogom a kezed garanciát adok ajándékba.

A VIP csomag mindazt tartalmazza, amit a Senior csomag is. Ebben a csomagban viszont nemcsak javaslatot teszek a változtatásokra, hanem a beállítási módosításokat meg is teszem helyetted. A Facebook oldal ezzel egy magasabb minőségi szintre lép, amivel több érdeklődőt és vevőt szerezhetsz.

VIP csomag ára: 45.000 Ft (áfamentes), a csomaghoz Fogom a kezed garanciát adok ajándékba.

Virágutazó szolgáltatások megrendelése

Facebook hirdetési stratégia kidolgozása

A Facebook hirdetés csak akkor lehet, hatásos, ha megfelelően választjuk ki a hirdetési módot és a célcsoportot. A rosszul célzott hirdetés csak a bankszámlát üríti, de bevételt nem hoz. Célszerű a hirdetési stratégiát előre meghatározni és a mentén haladni, hisz az ide-oda kapkodás sehova nem vezet.

A Facebook hirdetési stratégia kidolgozását egyedi árajánlat készítésével végzem.

A szolgáltatáshoz Fogom a kezed garanciát adok ajándékba.

Facebook hirdetések készítése, optimalizálása

Vállalom egyedi marketing kampányokhoz kapcsolódó hirdetések készítését kreatív tartalommal, jogtiszta fotókkal. Meglévő hirdetések felülvizsgálatát és optimalizálását is rám bízhatod.

A Facebook hirdetések készítését, optimalizálását egyedi árajánlat készítésével végzem.

A szolgáltatáshoz Fogom a kezed garanciát adok ajándékba.

Facebook remarketing készítése

A szolgáltatást azoknak az ügyfeleknek ajánlom, akik a Facebook oldalon túl honlappal, webáruházzal is rendelkeznek. A remarketing lehetővé teszi, hogy olyan embereket érjünk el újra, akik egyszer már megjártak az oldalunkon, tehát érdeklődnek a szolgáltatásunk iránt. A szolgáltatás keretében elvégzem a remarketing listákhoz szükséges beállításokat és elkészítem a hirdetés kreatív részét.

A szolgáltatáshoz Fogom a kezed garanciát adok ajándékba.

Hogy működik?

1. Az űrlap kitöltésével kiválasztod a szolgáltatás csomagot/csomagokat vagy egyedi árajánlatot kérsz.

2.  Rövid időn belül emailben megkereslek a feladat pontosításához szükséges alapinformációs kérdéseimmel és ha szükséges, egyeztetjük a skype-s, telefonos vagy személyes megbeszélés időpontját.

3. A megbeszélésén megállapodunk a részletekben, amit szerződésbe rögzítek a szolgáltatás határidejének és árainak feltüntetésével.

4. A csomagáras szolgáltatásaim összegének beérkezése után elektronikus számlát küldök és megkezdem a munkát. Egyedi áras szolgáltatásoknál az ellenszolgáltatás kifizetésének ütemezését a szerződés tartalmazza.

A szolgáltatásokra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok. Ha úgy érzed, hogy nem megfelelő az általam készített írásos anyag, addig javítom, amíg elfogadhatónak nem találod. Ha végképp nem tudunk szót érteni, nem tudunk hatékonyan együttműködni, további kérdések nélkül visszafizetem a szolgáltatás teljes összegét. De tényleg! És nincs harag.

Tízszeres diszkréció garancia keretében biztosítom, hogy a tudomásomra jutott üzleti titkokat csak is a Te céged fellendítésére használom fel, azokat nem adom tovább, nem árulom el konkurenseidnek. Ha bizonyíthatóan ennek az ellenkezője történik, az általad fizetett szolgáltatási összeg tízszeresét fizetem vissza neked.

Valamennyi Facebook szolgáltatáshoz jár a Jogszerűségi garancia, azaz vállalom, hogy csak is jogtiszta képeket, szövegeket használok és a Facebook mindenkori szabályait betartom. Ha ennek ellenkezője következik be, akkor az ezzel járó felelősséget magamra vállalom.

Valamennyi Facebook szolgáltatásom mellé, ingyenes “Fogom a kezed” garanciát adok ajándékba. A garancia azt jelenti, hogy beléphetsz az általam létrehozott Virágos marketing tippek Facebook zárt csoportba. A korlátozott elérésű zárt csoport lehetőséget biztosít arra, hogy megosszuk egymással a legújabb információkat, marketing trendeket. Minden kötelezettség nélkül, ingyenesen felteheted kérdéseid, amire rövid időn belül megadom a választ. A csoport további nagy előnye, hogy a többi csoport taggal is megbeszélhetitek, kinek milyen marketing módszer vált be, közösen gondolkodva, egymást segítve tehettek a cégetek sikeréért.

Szolgáltatások megrendelése

Ide kattintva megtudhatod, hogy miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elárulom, hogyan dolgozunk együtt.

Facebook szolgáltatások megrendelése

[contact-form-7 id=”2997″ title=”Facebook szolgáltatások megrendelése”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Küldd el másnak is!

Nézd meg ezeket is!