Videóinterjú Tóth Tímea, mester virágkötővel

Bár a virágkötő szakmán belül is nagy a konkurencia harc és rengeteg irigységről, áskálódásról hallani, azért szerencsére egyre több pozitív példát is látok. A Facebookon vannak csoportok, ahol a tagok kikérik egymás véleményét, tanácsaikkal segítik a többieket. Képesek elismeréssel beszélni mások munkájáról, tehetségéről, megadni a kollégának a tiszteletet, udvarias hangnemben kérdezni és reagálni. Az esetleg elhangzó kritikákat nem bántásnak fogják fel, észreveszik az abban rejlő jó szándékot, elfogadják azt, és képesek maguk hasznára fordítani a hallottakat. Remélem, hogy a jövőben csak ilyenekkel találkozom majd. Ennek jegyében hoztam ma egy videó interjút, amiben Tóth Tímea mester virágkötő beszél elhivatottságáról, munkájáról.

tóth-tímea

Vácon, azon belül is Deákváron van Tímea aranyos kis virágboltja. Tímea nagy gondot fordít a folyamatos tanulásra, fejlődésre, az idén például Gregor Lersch.tanfolyamára is eljutott, amit kevés magyar virágkötő mondhat el magáról. Nagy tapasztalata van a versenyzésben is, 2007 óta 10-15  országos versenyen állt a dobogó valamelyik fokán. A Franciaországban megrendezett 2012-es Európa-kupán hazánkat képviselve negyedik helyezést ért el. Ilyen fiatalon ilyen gazdag múlttal és ennyi tapasztalattal azt hiszem igazi példakép lehet és nem csak a legfiatalabb korosztály számára.

Nézd meg a videót és tanulj belőle!

Oszd meg bátran, ha úgy gondolod, másnak is hasznos lenne ez a bejegyzés.

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos Marketing Tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .