Facebookos buktatók

Lehet szeretni vagy utálni a világ legsikeresebb közösségi médiáját. Egy dolgot nem lehet, nem elismerni, hogy a Facebook alapjaiban változtatta meg az emberi kommunikációt, a kapcsolatokat.

Több mint egymilliárd ember használja világszerte és bár sokan ráuntak már és elhagyják, a regisztrálók száma még mindig nő. A regisztráltak többsége szinte mindennap több órán át fenn van az oldalon. Legtöbb közülük az összes gondolatát, a kapcsolatait, az emlékeit, az egész életét felteszi az oldalra. De milyen következményekkel járhat az, ha az emberek felelőtlenül osztják meg a személyes információikat másokkal? A meggondolatlan megnyilvánulásoknak akár komoly következményei is lehetnek. Vannak, akik elveszítették emiatt az állásukat, tönkrement a házasságuk, vagy éppen börtönben végezték.

Találtam egy jó kis filmet, ami felhívja a figyelmet a Facebook árnyoldalaira és szakértők is elmondják véleményüket a megelőzés módjáról.

A Facebookos buktatók című filmet mindenkinek ajánlom.

Ugye számodra is tartogatott újdonságot a film és kicsit más szemmel gondolsz a Facebookra és buktatóira?

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .