Advent 2015 versenykiírás

A VVVMSZE idén is megrendezi hagyományos adventi virágkötészeti versenyét és kiállítását. A helyszín azonban változik. A Néprajzi múzeum helyett az idén a Ferenc körút – Üllői út sarkánál található Iparművészeti múzeumban tekinthetők meg az adventi alkotások.

A versenyre és kiállításra bárki jelentkezhet a feltételek elfogadásával és a jelentkezési lap előzetes megküldésével.

Időpont: 2015. november 20-22.

Helyszín: Iparművészeti Múzeum Budapest, Üllői út 33-37.

Karácsony15_170

Advent 2015 kiállítás és verseny

Mindenkinek kb. 2 m² áll rendelkezésre. Tartóról és amennyiben szükséges a vízutánpótlásról a virágkötő gondoskodik. Bemutatkozó és promóciós anyag az alkotások mellé kihelyezhető.

 A kiállításhoz kapcsolódó szabályok betartása kötelező. A készítményeket a padlóhoz rögzíteni tilos. Függesztési lehetőség nem áll rendelkezésre, és egyéb maradandó sérülést, illetve állagváltozást okozó rögzítési lehetőségek is tilosak. A koszorúkon a gyertyákat meggyújtani tilos. Cserepes, földlabdás növények, illetve olyan növényi részek behozatala a múzeum területére tilos, melyekből bármilyen kártevők előjöhetnek. Az esetlegesen felhasznált ágak, gallyak, falevelek, egyéb növényi részek legyenek megfelelően lekezelve, kiszárítva, szükség esetén féregtelenítve.

A kiállítási darabokat 2015. november 19-én, csütörtökön 10.00 és 19.00 között lehet leadni. Érkezés után, mindenki a kijelölt helyek egyikén helyezi el a munkáját és ha kell befejezi azt. A bepakolás idejére is kell parkoló díjat fizetni, amennyiben az autó őrizetlenül marad.

Az alkotások elszállítása 2015. november 22. 18.00-tól lehetséges. A vasárnap ott hagyott készítményekért nem vállalunk felelősséget.

A versenykiírás elérhetősége:

Advent 2015 versenykiírás

Az én adventi koszorúm – felnőtt virágkötészeti verseny

Minden versenyző készen hozhatja a minimum 60 cm átmérőjű adventi koszorúját. Minden technikai megoldás és anyag használat megengedett. A gyertyáknak a koszorútesten kell elhelyezkedniük és meggyújtásuk tilos.

Adventi verseny jelentkezési lapja

Csak természetesen – diák virágkötészeti verseny

Minden versenyző készen hozhatja minimum 40 cm átmérőjű adventi koszorúját. Minden technikai megoldás és anyag használat megengedett, de a versenyző törekedjen a természetes anyagok többségi használatára és téma megtartására. A gyertyáknak a koszorú testen kell elhelyezkedniük és meggyújtásuk tilos.

Diákok jelentkezési lapja

Virágkötő művészek kiállítása

A kiállítóknak egy minimum egy négyzetméteres, karácsonyi vagy adventi témájú kompozíciót kell elkészíteniük, amelyet készen is hozhatnak.

Virágkötő művészek jelentkezési lapja

Bővebb információ: vvvmsze@gmail.com +36 30 952 9480

És egy fontos tipp: Ha kiállítasz, ne hagyd otthon a névjegykártyád vagy a virágüzlet szórólapját!

Tetszett a cikk? Kövesd a Virágos marketing tippeket a Facebookon, hogy ne maradj le semmiről és iratkozz fel a Hétfői papírusz hírlevélre, hogy már hétfő reggel inspiráló tippeket kapj az üzleted felvirágoztatásához.

Szívesen beszélgetnél másokkal marketing ötletekről és/vagy kérdéseid vannak, amire szeretnél választ kapni? Csatlakozz a Virágos marketing tippek zárt csoporthoz, hogy együtt ötletelve még eredményesebb lehess!