Szolgáltatások, árak

Szívesen megszabadulnál az időrabló és speciális szaktudást igénylő marketing tevékenységektől? Mutatom a megoldást!

Vállalkozásomat azzal a céllal alapítottam, hogy segítséget nyújtsak a kisvállalkozásoknak az internet és az online marketing nyújtotta lehetőségek kiaknázásában, üzleti folyamataik átvilágításában és átszervezésében.

A marketing kommunikáció hatékonyabbá tételével, honlapok és webáruházak optimalizálásával járulok hozzá a kisvállalkozások sikeréhez. Tevékenységeimmel időrabló, ugyanakkor létfontosságú terheket veszek le a cégvezetők válláról, amivel biztosítom, hogy a “nemszeretem” feladatok helyett a szakmai munkára koncentrálhassanak.

Szolgáltatásaimat elsősorban virágtermesztőknek, virágkereskedőknek, virágüzlet tulajdonosoknak és virágkötőknek ajánlom.

Miben tudok segíteni?

Facebook szolgáltatások

[table id=3 /]

Virágutazó szolgáltatások

Google Maps regisztráció

[table id=16 /]

Virágutazó szolgáltatások

Honlap és webáruház szolgáltatások

[table id=4 /]

Virágutazó szolgáltatások -honlap és webáruház

Konzultációk, oktatások

[table id=5 /]

Virágutazó szolgáltatások

Marketing szolgáltatások

[table id=6 /]

Virágutazó szolgáltatások

Szponzorációs média megjelenések 

[table id=15 /]

Virágutazó szolgáltatások - Médiaajánlat

Szövegírás

[table id=7 /]

Virágutazó szolgáltatások

Milyen árakra számíthatsz?

Nem állítom, hogy a legolcsóbbak az áraim a hazai piacon, de nem is elrugaszkodottak. Bátran állítom viszont, hogy bármely szolgáltatásom igénybevételével és tanácsaim betartásával olyan eredményeket érhetsz el, amelyek rövid idő alatt a ráfordított összeg többszörösét hozzák vissza a cégednek.

A szolgáltatások tartalmi és mennyiségi különbségei miatt és feladat pontos megismerése, a konkrét célok megértése nélkül többnyire nem tudok fix árat mondani. Az egyszerűbben becsülhető feladatoknál irányárat találsz. Fix összegű, átalánydíjas szolgáltatásaimat úgy alakítottam ki, hogy mindenki megtalálja a számára fontos tartalmú és megfizethető szolgáltatáscsomagot.

Természetesen nyitott vagyok a speciális igényekre is. Minden vállalkozás egyedi és különleges, ezért az egyszerű csomagáras szolgáltatások mellett egyedi áras munkákban is számíthatsz rá. Ügyfeleim igényeit maximálisan figyelembe véve mindenki részére személyre szabott megoldást kínálok, személyre szabott árakkal. Egyedi, megbízásos szerződésű tanácsadást, oktatást és marketing feladatok ellátását előzetes felmérés és árajánlat készítés alapján a vállalok. Mind a felmérés, mind az árajánlat készítés ingyenes.

Az árak minden esetben forintban értendők és mivel Alanyi adómentes vagyok, a szolgáltatások ÁFA mentesek, tehát ténylegesen annyit kell fizetni, mint a meghatározott vagy az árajánlatban adott és elfogadott ár.

Ide kattintva megtudhatod, hogy miért érdemes engem választanod, itt pedig azt is elárulom, hogyan dolgozunk együtt és milyen garanciákat nyújtok a szolgáltatások mellé.

Szeretnéd, ha vállalkozásod újraéledne és kivirulna?
Döntöttél vagy további kérdésed van?
Írj és megbeszéljük!

Tedd fel további kérdéseidet vagy kérj egyedi árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

[contact-form-7 id=”617″ title=”Árajánlat kérés”]

Tetszett? Ismerősödnek is hasznára válhatna? Megköszönöm, ha megküldöd másnak is!

Nézd meg ezeket is!